tarafından - Temmuz 24, 2019
651 görüntüleme

Apple watch, Apple tarafından üretilmiş bir saattir diyemeyiz çünkü bir çok fonksiyonu bulunmaktadır. Ancak üzerinden bir işlem yapmadığınız da sadece bir saat görüntüsüne de dönüşmektedir.

Apple Watch iPhone 5 ve üzeri olan tüm telefonlara bluetooth vasıtasıyla bağlanarak telefon görüşmesi yapmanıza, maillerinizi kontrol etmenize, fotoğraf çekebilmenize ve bunun gibi bir çok fonksiyonu bulunmaktadır.

Apple Watch aldıktan sonra kutudan çıkarttıktan sonra 20 dk boyunca şarj olması gerekmektedir. Daha sonrasın da telefonunuz ile bluetooth üzerinden bağlanıp aktif hale gelmektedir.

Apple bu ürünü çok dakik bir ürün olarak piyasaya sunmaktadır. Ancak tüm saatler gibi bunda da muhakkak kaymalar olacaktır. Apple bu ürünü iPhonelar kadar satma hedefinde ve şuan da pazarlama kısmının en üst noktasında bulunan bu ürünüdür. Ancak bu ürün çok da bir özelliği olmamasına karşın satılmaktadır. Çünkü insanlar arasında bir sınıf ayrımı oluşturmak adına bu ürünü çıkartmaktadır. Yani bu ürüne sahip olan kişiler kendilerini diğer insanlardan daha üstün görmek gibi bir kibre kapılmaları hedeflenmektedir. Bu hedefe ulaşmaları durumun da insanlar daha çok rağbet gösterecektir tabi ki bu da en çok şirkete yarayacaktır.

Apple Watch Kordonu Nasıl Değiştirilir?

Kordonu değiştirmek isteyenler için kordonun değiştirilmesi anlatacağım. Bunun için birilerine gidip rica etmenize veya ücret ödemenize gerek yoktur. Çünkü çok basit bir işlemdir. Bu sebepten dolayı başkasına ücret vermek yerine kendiniz bunu değiştirmeniz sizin avantajınıza olacaktır. Çünkü ne yazık ki günümüz de tamirciler en ufak işlemler için dahi yüksek miktarda ücretler talep etmektedirler. Bunları vermek çok saçma çünkü her işlemin yapılışı ve anlatımı internette bulunmaktadır.

Aşağıda adımlar şeklinde anlatacağım gibi kordonu değiştirebilirsiniz;

  • Öncelikle saat kordonu açıksa kapatınız.
  • Hızlı çıkartma düğmesine basmanız gerekmektedir. Bu düğmelerde kordonun iç kısmında bulunmaktadır. Bunlarda bir tanesine basılı tutun.
  • Basılı tuttuğunuz hızlı çıkartma düğmelerinden sonra yavaşça tek tek çıkartmalısınız. En az iki tanesini çıkartmanız gerekmektedir.
  • Kayışı çıkartmak için kayış açma düğmesine basılı tutmanız gerekmektedir. Basılı tuttuktan sonra yana doğru kaydırarak çıkartabilirsiniz.

 

 

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.