tarafından - Ağustos 5, 2019
496 görüntüleme

Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, 2021 senesinde Face ID ve Touch ID teknolojisine sahip İphone modelinin piyasaya sürüleceğini iddaa etti. Buna göre Apple 2021’de hem yüz tanımayı hem de parmak tanımayı telefonda aynı anda kullanmayı sağlayacak.

Apple hakkında tutarlı analizleriyle gündemde olan Ming-Chi Kuo yine bir iddaa ortaya attı. Buna göre Apple kalan 18 ay içinde telefonları teknik anlamda en üst seviyeye çıkaracak. Böylece de yeni modeli yeni bir teknoloji olmadığı için almayan kullanıcıları kendine çekmeye çalışacak. Face ID teknolojisini geliştirmeye çalışan Apple, daha önceki giriş teknolojisi olan Touch ID ile birlikte sunacak.

Yeni Patentler Alındı

Apple, kısa bir zaman önce parmak tanıma teknolojisiyle alakalı yeni patentler aldı. Enerji tüketimi ve algılama sorunları gibi eksiklerden dolayı daha sonradan başka bir teknolojiye geçiş yapılsa da Apple bunun peşini bırakmadığını gösteriyor.

Sadece İphone cihazlarında değil aynı zamanda akıllı saat Apple Watch da biyometrik okuma teknolojilerine hizmet verecek. Saatin arka kısmında yer alacağı iddaa edilen Touch ID bölmesi için şu an kesin bir açıklama yok.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.