tarafından - Ağustos 5, 2019
504 görüntüleme

Türk Telekom tarafından geliştirilen ve çeşitli oyunları içerisinde barındıran Playstore'de PES 2020 ile NBA 2K20 için verilecek siparişler açıldı. Siparişe sunulan oyunlara ulaşmak için Türk Telekom adresinin Playstore kısmına girmek yetiyor. Ayrıca oyun severler için bazı taksit seçenekleri de bulunuyor. Türk Telekom tarafından belirlenen taksitlerle oyun satın alınabiliyor ve oynanabiliyor. Basketbol ve futbol oyunu oynamak isteyenler için oluşturulan PES 2020 ile NBA 2K20 oyunları satım aşamasına geçti.

Futbol Oynamayı Sevenlere PES 2020

Futbol tutkunları için geliştirilen oyunda Barcelona takımının gözde oyuncularından birisi olan Andres Iniesta bulunuyor. Iniesta takımının orta saha oyuncusu olarak pozisyon alıyor ve futbol tutkunlarını oldukça mutlu ediyor. PES 2020 de deneme süresi içinde farklı oyuncuların da yer aldığı biliniyor. Bu oyuncuların da zaman içerisinde oyunun bünyesine alınacağı tahmin ediliyor. Şuan oyun ön siparişlerde olduğu için bu süre içerisinde satın alanlara da ayrı fırsatlar tanınıyor. Oyunun fiyatı standart derecede 180 TL.

Basketbol Oynamayı Sevenlere NBA 2K20

Basketbol oynamaktan zevk alan kişilerin tercih ettiği NBA 2K20 de siparişe çıkmış durumda. Oyun içerinde yeni oyuncular, renkli formalar bulunuyor ve oyunculara eşsiz güzellikler sunuyor. Oyunu oynayan kişilerin oyun içerisinde kendilerini geliştirmeleri de mümkün olacağa benziyor. Bu oyunun standart derecedeki fiyatı 198 LT olarak belirlenmiş durumda.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.