tarafından - Ağustos 6, 2019
351 görüntüleme

Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Redmin, piyasadaki diğer telefonlara göre daha üstün özelliklere sahip akıllı telefon üzerinde çalışmalar yaptığını belirtti. Aynı zamanda çalıştığı şirketteki kişilere sorulduğu zaman bu çalışma anlatım şeklinde doğrulandı. Aylar boyunca yapılan çalışmalar sonucunda Note 8 Pro modelinin tasarımı planlanıyor. Telefon dış tasarım ve iç kullanım sistemindeki detaylar dikkat çekiyor!

Redmin Kullanıcılarının Hayran Kalacağı Tasarım

Redmi’nin genel müdürlüğünü yapan Lu Weibing, Weibo üzerinden yeni tasarım harikası olan bu akıllı telefonu merak eden kullanıcı kitlesine ulaştı. Yapılan açıklama doğrultusunda cihazın yakında ellerinde olacağını belirtti. Akıllı telefon sektöründe harikalar yaratan nitelikte olması kullanıcılarını heyecanlandırıyor. Amiral Gemisi serisine rakip çıkacak olan bu yeni cihaz, aynı kulvarda rakibi olan diğer akıllı telefon modelleri arasında devrimler yaratacağa benziyor.

Note 7’ye göre daha gelişmiş özellikler ve aylar sonucunda eklenen muhteşem tasarım nitelikleri sayesinde piyasaya sürülmesi planlanıyor. Piyasada ki akıllı telefonlara taş çıkaracak olan bu modelin işlev özellikleri ve sistem olarak çalışması farklı jenerasyonlara sahip olabilir nitelikte.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.