tarafından - Ağustos 8, 2019
482 görüntüleme

Akıllı telefonlar ile insanların hayatına giren ve kullanıcı sayısının milyonları bulduğu Whatsapp'ta yeni bir özellik geliyor. Sosyal medya platformunda özellikle Instagram'da çok yaygın olarak kullanılan Boomerang uygulaması, artık Whatsapp'ta da kullanılıyor. Instagram kullanıcılarının kısa süreli videolarını hızlandıran program Boomerang, şimdide Whatsapp kullanıcılarını bekliyor.

Bu Özellik Ne Zaman Gelecek

Yakın zamanda hem Instagram hem de Whatsapp, Facebook'un kurucu tarafından satın alındı. Şimdilerde kardeş gözü ile bakılan iki uygulamanın ilk ortak yönü Boomerang olacak gibi görünüyor. Anlık mesajlaşma uygulamasında kullanılacak olan Boomerang sadece yedi saniye kullanılıyor. Bu videolar anlık ileti olarak paylaşıldığı gibi kişilere de gönderiliyor. Şu sıralar test aşamasında olan uygulama öncelikle IOS işletim sistemli telefonlara, sonrasında ise Android işletim sistemli telefonlara geliyor.

Boomerang sürprizi ile sevinen Whatsapp kullanıcıları, bu özelliğin ne zaman kullanılmaya başlanacağını merak ediyor. Facebook şirketi ise hala merak konusu olan soruyu cevaplamıyor. Test aşamasında olduğu bilinen Boomerang uygulaması, sosyal medya üzerinden sadece Instagram da kullanılıyor. İki uygulama için gelecek yeni özellikler ise şimdiden merak uyandırıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.