tarafından - Ağustos 9, 2019
513 görüntüleme

Bilgisayar ve teknoloji alanında son derece başarılı isimlerden bir tanesi olan İntel kısa bir süre önce Project Athena ismi ile bir projenin hayata geçirileceğini duyurmuştu. Şirket tarafından sır gibi saklanan projenin cihaz tanıtımları yapılıncaya kadar herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı. İntel oldukça farklı ve güven veren bu hamlesinin başarılı olacağı konusunda ise fazlasıyla emin konuşuyor.

Dizüstü Bilgisayarda Kendi Markası

İntel tarafından Dell ve HP bilgisayar markaları tanıtılmaya devam ederken Project Athena kapsamında kendi dizüstü bilgisayarlarının satışa sunulması bekleniyor. Şirketin kampanyaya dayanak oluşturan en temel verileri arasında ise belirleyici testler sonucu elde edilen veriler yer alıyor. Tüketicilerin vitrinlere fazlasıyla ilgi duyduklarını dile getiren firma bu nedenden dolayı ilgi alanlarını değiştirmeye karar verdiğini de vurguluyor.

Proje kapsamında sıklıkla kullanılan kavramlardan bir tanesi olan mobil performans kavramının ise arkasının özellikler ile doldurulduğu gözden kaçmıyor. Zeka, batarya ve yazılım gibi farklılıklar sayesinde projenin oldukça fazla dikkat çekmesi beklentileri de artıyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.