tarafından - Ağustos 16, 2019
515 görüntüleme

Telefon satışları dünya genelinde her geçen gün artıyor. Buna paralel olarak çeşitli markalar telefon piyasasına giriyor. Ancak telefon satışlarında dünyadaki pastadan en büyük payı kuşkusuz Samsung ve Apple firmaları alıyor. Ürettikleri telefonlar merakla beklenen ve çılgın satış rakamlarına ulaşan bu iki dev firma birbirleriyle rekabet ediyor.

Basına Sızdı

Tabii ki birbiriyle sert bir şekilde rekabet eden iki firmanın ortak parçalar kullanmaları da son derece normal. Gelen son bilgilere göre Apple yeni tanıtacağı amiral gemisi olan İphone 11 de, Samsung’un geçtiğimiz günlerde tanıttığı S10 ve Note10 da kullandığı OLED ekran panellerini kullanacağı bilgisi sızdı.

Apple önceden de Samsung’tan çeşitli ekran panelleri satın alıyordu ancak iki büyük telefon markasının aynı OLED ekran modellerini kullanacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Telefon piyasası için son derece şaşırtıcı ve beklenmedik bir haber olan aynı ekran kullanımının ne kadar gerçek olduğunu ya da olmadığını Apple yeni amiral gemisini tanıttığında öğrenme fırsatı bulacağız.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.