tarafından - Ağustos 23, 2019
570 görüntüleme

OnePlus firmasının yeni amiral gemisi 7T'ye ait olduğu iddia edilen ve arka kısmının yer aldığı render görüntüleri ortaya çıktı. 2016 senesinin Kasım ayında satışa çıkarılan OnePlus 3T modelinden bu yana firma T etiketine sahip olan cihazların üretimine seri bir şekilde devam etti. OnePlus 5T modelinden sonra OnePlus 6T modeli geldi ve firmanın son amiral gemisi olan 7T beklenmeye başlandı. Tüm modellerin kullanıcılar tarafından beklentileri karşıladığı yönünde yapılan olumlu geri dönüşler sonrası gözlerin 7T modeline çevrilmesi ile OnePlus firması da çalışmalarına hız kazandırdı.

Yeni amiral gemisinin de bekentileri karşılaması olağan bir durum olarak karşımıza çıkacak senaryolar arasında. Cihazın arka kısmına ait olduğu iddia edilen render görüntüsü bile gündeme bomba gibi düştü. Evan Blass isimli bir kişi tarafından paylaşılan render görüntüleri, cihazın arka kısmındaki en dikkat çekici bölgenin kamera bölgesi olduğunu gösteriyor. Sızdırılan görüntülere bakıldığı zaman, cihazın kaç adet sensöre ve bu sensörlerin hangisinin kullanılacağına dair bir ipucu yakalayabilmek mümkün değil.

Dikkat Çekici Görünüm: OnePlus 7T

OnePlus firmasının sabırsızlıkla beklenen modelleri arasında 7T bulunuyor. Cihazın Evan Blass isimli kişi tarafından sızdırılmış olan render görüntülerine bakıldığı zaman oldukça dikkat çekici ve şık bir tasarıma sahip olacağı söylenebilir. Cihazın arka bölümünde yer alan yuvarlak alanın kamera için olduğu belli bariz bir bilgi verirken, kamerada kullanılacak olan sensörlere ilişkin bilgi toplayabilmek mümkün olmuyor. Görüntülerden net olarak anlaşılabilecek bir şey varsa, o da cihazın şık bir tasarıma sahip olacağı.

Geçtiğimiz Aralık ayında Ishan Agarwal isminde bir kişi tarafından OnePlus modeline ait olduğunun iddia edildiği bir görselin yayınlandığını da hatırlatalım. Ishan Agarwal tarafından yaklaşık 8 ay önce paylaşılan görselde de yuvarlak bir tasarıma sahip olan arka kamera modülünün yer aldığı görülebilir. OnePlus firmasının bu zamana kadar üretmiş olduğu T serisi cihazlarının her biri kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Yeni amiral gemisi 7T için de hazırlıklarına devam eden firmanın cihazı 26 Eylül'de tanıtması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.