tarafından - Ağustos 26, 2019
368 görüntüleme

Popüler bir youtuber, sahibi olduğu kedisini öldürdüğü videosunu yayınladı ve büyük tepki topladı. Akatsukito isimli bir YouTube kanalı, kedisini katlettiği videoyu YouTube kanalına yükledi. Sosyal medya ortamında büyük bir tepkiye yol açan video YouTube tarafından kısa bir süre içerisinde aniden kaldırıldı. Yapılan önemli uyarıda ise hayvanlara karşı yapılan çarpık şiddet ve ölüm tasvirleri bulunduğu konusu yer aldı. Hayvanlara karşı hassasiyet gösteren kullanıcıların içeriği bu noktadan sonra okumaması öneriliyor.

Youtuber'den İğrenç Paylaşım

Bir YouTuber, geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı birbirine karıştıran ve inanılmaz bir şekilde cani bir video paylaştı. Videonun içeriğini görenler bunun iğrenç bir durum olduğunu dile getirdi. Paylaşılan bu videoda yerde kafası kopartılmış yatar pozisyonda bir kedi görüntülenirken arka tarafta ise bu durumda kahkaha atan bir kişi yer alıyor. Yapılan bu çirkin davranış sonrasında birçok kişi YouTuber'ın platform üzerinden kaldırılmasını istiyor. Cumartesi günü sabah saatlerinde videonun belirli bir kısmını Twitter hesabı üzerinden paylaşan Destiny isimli kullanıcı, videonun YouTube'a yüklendiğini ve yükleyen kişinin Akatsukito isimli bir kullanıcı olduğunu ifade etti. Tweetinde YouTube ekibini de etiket konumuna getiren Destiny, şu ifadelerde bulundu:

928 people are talking about this" Bu olayda gerçekten iğrenç hissediyorum. Akatsukito isimli YouTuber, önce kedisine eziyet ettiği görüntüleri, daha sonra öldürdüğü kan dondurucu videoyu YouTube'a yükledi. Gerçekten artık ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım."

Videodaki görüntüler flulanmış olsa da zavallı bir kedinin kanlar içerisinde, hareketsiz bir şekilde yattığı tahmin edilebiliyor. Bunun yanı sıra videoyu çeken kişinin attığı kahkahalar da video sırasında net bir şekilde duyulabiliyor. Destiny, videosunun sonunda yer alan metin yazısında "YouTube, kesinlikle bu adamın kanalını platformunuzdan engelleyin. Bunu komik bulmayı bir tarafa bırakın, yapabilen biri bile çok kötü bir şekilde midemi bulandırıyor" ifadelerine yer verdi. Yüzlerce kişi bu olay üzerine Destiny'nin tweeti altına tepki çeken yorum yapmaya başladı. Hayvanlara karşı yapılan bu eziyete katlanmanın oldukça zor olduğu, yapılan bu vahşice olayın şiddetle kınanması ve bu olaylara bir son verilmesi gerektiği konusunda milyonlarca yorum paylaşıldı.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.