tarafından - Ağustos 26, 2019
296 görüntüleme

Hızlı ve Öfkeli 9'dan set paylaşımları sosyal medya platformu üzerinden paylaşıma sunuldu. Hızlı ve Öfkeli 9’un çekimleri son hızla devam ediyor. Vin Diesel’in sette çalışma sırasında paylaştığı bir fotoğraf, serinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Zira paylaşılan bu fotoğraf, geçtiğimiz dönemde hayatını kaybeden Paul Walker'ın canlandırdığı Brain karakterinin seriye geri dönebileceği konusunu oluşturdu.

Karakter Geri Dönüyor

Hızlı ve Öfkeli serisi oldukça uzun bir zamandır devam ediyor. Vin Diesel ve bir takım güçlü arkadaşlarının binbir çeşit başka kaslı ve iyi dövüşen kişilerle mücadele içerisine girip maceralar yaşadıkları serinin son filmiyle ilgili bir paylaşımı büyük bir heyecan yarattı. Paul Walker, Hızlı ve Öfkeli 7’nin çekimleri hızlı bir şekilde devam ederken yaşamı son bulmuştu. Vin Diesel’in paylaştığı fotoğrafta ise ünlü oyuncunun yanında Walker’ı andıran bir kişi yer alıyor. Diesel, yakın arkadaşı ve iyi anlaştığı bir kişi olan Walker’ın fotoğraflarını daha önce de paylaşıma sunduğu için bu konuda şaşıracak bir şey görünmüyor. Fotoğraf açıklaması ise durumu bambaşka bir konuma getiriyor.

“Cody ne zaman prodüksiyonu ziyaret etse gerçekleşen çok özel ve önemli bir detay var. Her zaman Pablo’yu mutlu ediyor. Tüm kalbimle daima” diyerek dikkat çekiyor. Kasım 2013’te Walker hayattan ayrıldıktan kısa bir süre sonra aktörün kardeşleri Caleb ve Cody Walker, CGI’ın da desteğiyle kardeşlerinin karakterlerinin yeniden canlandırılabilmesini sağlamıştı. Bu durumda Cody, tek bir sahnelik bile olsa Brian’ın filmde tekrar yer alması için ekibe destek olmuş olabilir. Seride Brian’ın eşi Mia’yı oynayan Jordana Brewster da 9. filmde mutlaka yer alacak. Bu haberle ilgili olarak yayınlanan manşette ise hızlı ve öfkeli 9'un setinde bir kaza sonucu yaralanan dublörün yoğun bakımdan çıktığı ifade edildi. Hızlı ve Öfkeli 9’un akabinde F&F 10 da devam edecek ve sıralamayla 8., 9. ve 10. filmleri kendi aralarında bir üçleme ortaya koyacak. Yapımcı Hiram Garcia ise seriyi 10 filmde bırakmayacaklarını ve devamının geleceğini söylüyor. Serinin son filminde John Cena, Francis Ngannou ve Michael Rooker da kadroda yer alacak.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.