tarafından - Ağustos 27, 2019
598 görüntüleme

Akıllı telefon kılıfları üreticisi olan Olixar firmasının ürettiği ve Mobile Fun adındaki bir telefon aksesuarları sitesinde yer alan Apple Pencil sekmesi iddiaları kuvvetlendiriyor. Buna göre tanıtılmasına az bir süre kalan İphone 11 telefonunda Apple Pencil olması ihtimali yüksek.

Apple firmasının popüler ürünü İphone için yeni model tanıtımına çok az süre var. İki hafta sonra tanıtılacak olan İphone 11 hakkındaki hiçbir özellik bilinmiyor. Telefon hakkında internet üzerinde birçok söylenti dolaşıyor. Son zamanlarda internette dolaşan en önemli söylentilerden biri de kalem eklentisi. Buna göre yeni İphone modelinde kalem de olacak.

Apple Pencil iddiası akıllı telefonlara kılıf üreten Olixar firması tarafından ortaya atıldı. Olixar hali hazırda yeni İphone modelleri için kılıflar üretmiş durumda. Bu kılıflar Mobile Fun adındaki telefon aksesuarı sitesinde sergileniyor. Kılıflarda dikkat çeken ayrıntıysa telefondaki kalem koyma bölümü. Zaten bir süredir yeni İphone modellerinde kalem desteği olacağı söyleniyordu. Firmanın bu kılıfları üretmesiyle de bu iddialar güçlenmiş oldu.

Yeni İphone Modelinde Kalem Olacak Mı?

Olixar firması tarafından üretilen yeni kılıflar geçen seneki XS modeliyle benzerlik göstermekte. Telefonun ön kısmı önceki telefon aynı olacak. Arka kısmında ise kalem için bir Pencil bölmesi görülebiliyor. Uzun zamandır dillendirilen Apple Pencil konusundaki iddialar bu şekilde kuvvetlendi. Olixar firması üçüncül bir üretici, bu nedenle Apple Pencil iddialarının doğru olmama ihtimali de bulunuyor.

Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da Olixar firmasının daha önceki tahminler yaptığının bilinmesi de gerekiyor. Eğer kalem ortaya çıkacaksa Apple çok daha kullanışlı bir kalemi ortaya çıkaracaktır. Daha kolay taşınabilen ve kullanılabilen bir kalem tasarımı üzerinde çalışacağı aşikâr. Daha önceden de bilindiği üzere Apple kullanıcı konforunu önemseyen ve estetik ürünler çıkartan bir firma. Olixar firması daha önceden tanıtım öncesi bazı tahminler yürütmüş ve bu tahminlerinde başarılı olmuştu. Apple firması tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ama Apple Pencil eklentisinin İphone 11’de kullanılacağı iddiaları oldukça yüksek görünüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.