tarafından - Ağustos 27, 2019
1,189 görüntüleme

Yaptığı çarpıcı dizi ve içeriklerle birlikte dünyada çok geniş bir abone kitlesine ulaşan Netflix çarpıcı içerik üretmeye devam edecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamalara göre dizinin adı Clickbait olacak. Bunun haricinde dizinin konusu ya da oyuncuları hakkında pek bir bilgi bulunmuyor.

Black Mirror dizisi ile insanlarda şok yaşatan ve sosyal medyayı adeta eleştiri bombardımanına tutan Netflix bu diziyle sınırlı kalmayacak ve Clickbait isimli bir dizi daha çıkaracak.

Çıkacam olan bu dizi Black Mirror dizisinin yaptığı sosyal medya eleştirisinin yanı sıra buna ek olarak kişinin gerçek hayattaki kişiliği ve davranışları ile internet ortamındaki kişiliği ve davranışları arasında yaşadığı uçurumu ve ortaya çıkan sorunları anlatacak.

Black Mirror Neydi?

Netflix’in zihinleri açan dizisi Black Mirror ilk çıktığı günden bu yana her bölümü ilgiyle izleniyor ve yeni bölümlerinin çıkması bekleniyor.

Her bölüm sosyal medyanın ve yeni teknolojilerin getirdiği olumsuzlukları inanılmaz bir şekilde anlatan Black Mirror sayesinde insanların sosyal medyaya olan bakışında önemli değişikler meydana geldi.

Sosyal medyanın ve yeni teknolojilerin hayatımıza vereceği zararları son derece gerçekçi ve mantıklı bir kurguyla anlatan dizi, sinema sektöründe bir kült haline geldi.

Black Mirror dizisinin film versiyonu olan Bandersnatch filmi de geçtiğimiz aylarda netflix tarafından abonelerin beğenisine sunulmuştu. Bu filmde bir ilki deneyen şirket filmin gidişatını interaktif bir şekilde tamamen izleyicinin kararlarına bırakmıştı ve film birbirinden farklı sona sahip olmuştu.

Clickbait Oyuncu Kadrosu

Çıkacak olan diziyle ilgili ser verip sır verilmediği için kesin bilgi yok denecek kadar az. Ne zaman çıkacağı da tam belli olmayan dizinin yapım ve oyuncu kadrosunda yer alacak bir kaç isim kesinleşti. Dizinin yapımcısının Harry Potter serisinin ve Tarantino’nun yönettiği Once Upon A Time İn Hollywood filminin yapımcısı olan David Heyman’ın olacağı kesinleşmiş durumda. Yönetmenlerin ise Christian White ve Tony Ayres olacağı bilinen ayrıntılar arasında yer alıyor.

Daha önce çekilmiş dizi ve filmlerden ne kadar etkileneceği bilinmeyen dizi hakkında ne kadar özgün olacağı ile ilgili endişeler bulunmakta.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.