tarafından - Ağustos 27, 2019
501 görüntüleme

D23 Expo kapsamında birçok sunum ve yeni bilgilerin açıklanması söz konusu oluyor. Merakla bilgi bekleyen takipçiler için ise posterler bile bilgi kaynağı anlamına geliyor. Marvel tarafından yapılan açıklama ile Black Widow filmi için de bazı bilgiler ortaya çıktı. Hem Black Widow hem de filmin diğer yan karakterlerinin de görülmesi mümkün hale geliyor.

Black Widow'un Solo Şekli

Marvel tarafından daha önce birçok önemli yapımda ve filmde kendine yer edinme şansı elde etmiş olan karakterlerden bir tanesi olan Black Widow sonunda kendi solo filmine kavuşma imkânı elde ediyor. Natasha Romanoff karakteri için ayrı bir film yapma kararının alınması sinemaseverlerin de sevinmesine neden oldu. İlk olarak karakterini Iron Man filmi ile ortaya çıkaran şirket en son olarak Avengers serisinde kahramanın ölümüne karar vermişti.

Yayınlanan poster detaylarına bakıldığında sunulan karakterden oldukça farklı bir Natasha Romanoff ortaya çıkması bekleniyor. Bu isme ek olarak David Harbour'un Alexei ve Red Guardian'ı da görme imkanı bulunuyor. Diğer oyuncu ve karakterler için de posterde yeni bilgiler veriliyor. Poster genel olarak her katılımcıya verilmek üzere olmamakla birlikte etkinlikte bulunan bazı kişilere dağıtılmak üzere tasarlanmış görünüyor. Uzun zamandır Marvel ile çalışan ve konseptlerden sorumlu olan Andy Park tarafından posterin uzaktan çekilmiş bir fotoğrafı meraklılar ile paylaşıldı.

Paylaşılan afişin çizgi romanda var olan karaktere daha fazla benzediği de gözlerden kaçmadı. Gri tonlarda bir kıyafet tercih edilen kahramanın altın bilekliklerinin ve kemerlerini bulunduğu da görülüyor. Kemerde kahramanın kendi logosu da göze çarpıyor. Red Guardian'dan farklı olarak Milena ve Yelena ile birlikte Taskmaster karakterlerinin de yer aldığı bilgisi ortaya çıkıyor. Sadece bu poster olmamakla birlikte aynı zamanda German Lussier'in de giyeceği karakterin kostümleri de paylaşıma açıldı. Marvel resmi olarak konsept kıyafetlerini de paylaştı. Filmin konusu ile alakalı olarak bilgilerin kısıtlı olması ise merakların daha da artmasına neden oldu. Marvel tarafından yapılan son açıklamaya göre eski dönemleri anlatması bekleniyor.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.