tarafından - Ağustos 28, 2019
345 görüntüleme

Twitch'den Mixer'e geçişi ile son dönemlerin ilgi odağı olan Ninja, bu gelişmenin yanı sıra bir ilke imza atarak Adidas'ın reklam yüzü olarak anlaşma yapan ilk gamer olmayı da başardı. Popüler yayıncılardan bir tanesi olan Ninja lakaplı Tyler Blevins, yeni bir markanın yüzü olmak için anlaşma imzaladı. Tyler'ın bu zamana kadar imzalamış olduğu markaların muhtemelen en büyüğü olan Adidas ise ilk defa bir gamer ile ortaklık yapmaya hazırlanıyor. Ninja resmi hesaplarından Adidas ile olan partnerliğini resmi olarak duyurdu.

Alman menşeili spor ürünleri devi Adidas, Ninja ile olan ortaklık anlaşmasının şirketin oyun kültürüne olan ilgisini temsil etmesi açısından önemli olduğunu söyledi. Adidas yetkililerinin Ninja ile olan anlaşma açıklamasına bakılırsa sadece bu oyuncu ile sınırlı kalmayacağı sinyalleri de alındı. Dünya genelindeki 2.3 milyar adet oyuncuyu desteklemek amacı ile yeni içerik üretimlerine devam edeceğinin de müjdesini verdi.

Adidas'a Gamer Transferi

Ünlü oyun yayıncısı Ninja'nın geçtiğimiz haftalarda Twitch'den Mixer'e geçişi oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırmıştı. Adidas ile olan ortaklık anlaşmasının bu gelişmeden bir kaç hafta sonra gelmesi de büyük bir şok etkisi yarattı. Ünlü yayıncının şuanlık Apex Legends anlaşması ile milyon dolarlar kazandığı göz önüne alınırsa, servetine Adidas anlaşması ile yeni bir boyut kazandıracak gibi duruyor.

1 milyon dolarlık gelirini arttırmayı hedefleyen Ninja'nın yeni adresi Adidas oldu ve oyuncuların birçoğu bu haberi olumlu karşıladı. Katıldığı bir kaç etkinlik kapsamında son dönemlerde Adidas'ın ürünlerini giymesi de dikkat çekiyordu. Resmi Twitter hesabından Adidas ile olan ortaklık anlaşmasını duyurana kadar birçok kişinin emin olmadığı reklam yüzü kesinleşmiş oldu.

Ninja resmi Twitter hesabından kısa yolların olmadığını, sadece uzun günlerin olduğunu söyledi. Hayallerin önüne kimsenin set çekemeyeceğini de yazan Ninja, insanlara kendi yollarını seçmesi gerektiklerini ve kendilerine zaman vermelerini tavsiye etti. Bu açıklamaların ardından Adidas ile anlaşma yapmış olduğunu ve hayallerine bir adım daha yaklaştığını tüm takipçileri ile paylaştı.

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.