tarafından - Eylül 20, 2019
283 görüntüleme

BluTv'den özel yapım olarak sevenlerinin isteği üzerine yeniden yayınlanması beklenen Behzat Ç. birinci sezonunu tamamladı. Sezon boyunca heyecanın eksik olmadığı yapımın sezon finalinin ardından meraklılarının ve takipçilerinin kafasında başka sezon olup olmayacağı konusu oluştu. Konu hakkında BluTv yaptığı açıklama ile soru işaretlerinin ortadan kalkmasına neden oldu. İkinci sezon için onay aldıklarını ve çekimlerin ise kısa süre içinde yeniden başlayacağını anlatan bir açıklama yapıldı. Ek olarak da bölümlerin ortalama 60 dakika olmasını istediklerini de eklediler. Böylece takipçilerim yeni sezon için daha çok heyecan yapmalarına da sebep oldular.

2010'dan Beri

2010 yılının eylül ayında yayın hayatına başlayan ve izlenme rekorları kıran dizi Behzat Ç. efsane sayılan dizilerden bir tanesi olarak oldukça fazla dikkat çekti. BluTv de bu durumdan hareket ederek 6 yıl önce yayın hayatına son vererek final yapan dizinin yeniden çekimlerine başlamasını sağladı. Yapım özel olarak tanıtıldı ve heyecanla izleyenleri ile buluşturuldu. Emrah Serbes adlı yazarın romanından bir uyarlama olan dizi için senarist Ercan Mehmet Erdem ile anlaşıldı.

Sezon Finali

İlk sezonu merak ve heyecan içinde izlenen dizi dün birinci sezonun finali ile birlikte kapanış yaptı. Dokuz bölümden meydana gelen dizinin sezon finalinden sonra ne olacağı ise merak konusu oldu. Hemen açıklama yapılan ve merakların giderilmesine neden olan kanaldan oldukça güzel haberler geldi. Yeni sezon çekimlerinin yapılmaya başlandığı ve daha uzun süreli bölümlerin olacağı da duyuruldu. Aynı zamanda BluTv den yayınlanmaya devam edeceğine de yer verildi.

Yeni Kazançlar

Behzat Ç. adı ile anılan ve polisiye romandan çekimleri yapılan dizi BluTv aracılığı ile yeniden fenomen hale gelirken ayn zamanda kanala da oldukça fazla kazanç olarak geri döndü. BluTv'nin mobil uygulaması AppStore'de trendler arasına girerek diziyi izlemek isteyenler tarafından indirilme hızına yetişilmez bir hal aldı. Bu nedenle dizinin daha uzun zaman boyunca çekilen bir dizi olması beklentileri de arttır. Meraklıları ise bu durum fazlası ile sevindirdiğinden dolayı kanala da olumlu yorumlar yapıldı.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.