tarafından - Ekim 1, 2019
384 görüntüleme

Netflix'in sevilen dizilerinin başında gelen, milyonları ekrana kilitleyen ve yeni sezonu gelecek mi gelmeyecek mi diye geniş kitlelerin tartışma nedeni olan Stranger Things, diziye ait tüm sosyal medya sayfalarına ait profil fotoğraflarını değiştirdi.

Dizinin 3. sezonun son bölümü bir kaç ay önce yayınlanarak, sezon finali ile ekranlara veda etti. Bu finalden sonra dizi hayranları yeni sezon bekleyişi içinde bu konuyu farklı ortamlarda tartışmaya başlamışlardı. Bu son gelişme, artık popüler dizinin dördüncü sezonu geliyor mu ya da bu tarih yaklaşıyor mu sorularını akla getirmeye başladı.

Heyecanlı Son

Netflix'in bu çok sevilen dizisi son sezon finalini, bir sonraki sezonun geleceğine dair beklenti içinde bırakır şekilde sonlandırması, dizinin yeni sezonunun geleceği yönündeki düşünceleri kuvvetlendirir nitelikteydi.

Bu nedenle dizi hayranları yeni sezonun geleceğine inanıyor olsalar da dizi yapımcıları, bu konuda hiçbir açıklama yapmamışlar ve sessizliklerini koruyarak merakları arttırmışlardı. Şimdi bu son gelişme ile yapımcıların sessizliği de bir nebze bozulmuş oldu.

Sosyal Medya Hesapları

Dizinin, Instagram, Twitter ve Facebook hesaplarına ait profil fotoğrafları değişti. Bu ise sevilen dizinin yeni sezonunun yayınlanacağına dair düşünceleri kuvvetlendiriyor. Özellikle artık bu son gelişmeden sonra birçok kişi dizinin bitmediğini ve bu yıl 4. sezonun geleceğini düşünüyor

Sevilen dizinin sosyal medya hesaplarında yer alan yeni bir fotoğrafta net olmasa da ters duran bir saat imgelemesine benzer bir görsel bulunması, bu konuda farklı birçok yoruma yol açtı. Hatta dizi hayranlarından Joshua Derochie, Facebook da bu fotoğrafa dair yaptığı yorumda, saatte akrep 12 de yelkovan ise 11 de sadece sallıyorum ancak bu 11.12.2019 tarihini gösteriyor olabilir, bu noel'den iki hafta öncesi gibi ifadelere yer verdi.

Dizinin yeni sezonun başlangıcına dair hiç bir resmi açıklama bulunmamasına ve hala dizi yapımcılarının bu konuda herhangi bir somut bilgi vermemelerine rağmen, bu şekilde sosyal medya hesaplarında yapılan değişiklik tüm dizi hayranlarını heyecanlandırmış durumda. Artık tüm dizi hayranları resmi olarak dizinin başlangıç tarihinin açıklanmasını ve bu heyecanlı bekleyişin sonlanmasını bekliyor.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.