tarafından - Aralık 11, 2019
399 görüntüleme

Kadınlar için en önemli şeylerden biri kendini güzel hissetmektir. Ne kadar güzellik sırrı varsa araştırırlar ve uygulamaya çalışırlar. Doğru makyaj için neler yapılacağını araştırırlar. Çünkü makyaj kadının süsüdür. Örneğin dudak tipine göre ruj seçerler ve ten rengine göre renk tonlaması yaparlar. Ten rengine uygun fondöten seçilir, açık veya koyu fondöten sürüldüğünde dışarıdan hoş durmaz ve çirkin bir görüntü oluşur. Kendimizi güzel hissetmek için doğru makyaj teknikleriyle makyaj yapmamız gerekir. Göz kapağımız için uygun far kullanımını öğrenmeliyiz ve uygulamaya çalışmalıyız. Bu sayede daha etkili bir makyaj olur. Eğer ki gözlerinizin ön planda olmasını istiyorsanız eyelinerı göz tipinize göre sürmelisiniz.

Badem Gözlüler İçin Eyeliner Kullanımı

Badem göz şekli birçok eyeliner şeklini başarıyla taşıyabilir ve memnun kalırsınız. Bu göz tipini çarpıcı hale getirmek istiyorsanız kirpik diplerine eyeliner kontür uygulamak yeterli olur. Şık ve iddialı bir görünüm orta kalınlıkla bir çizgi çekmek ideal olabilir. Bununla birlikte ekleyeceğiniz hafif bir kuyrukla daha kalkık bir görünüme sahip olmak sizin elinizde. Bu sayede her eyeliner sürdüğünüzde kendinizi daha mutlu hissedersiniz. Uzun gözleriniz varsa; daha dikkatli olmak gerekir. Gözlerinizi daha büyük göstermeniz için farklı bir teknik uygulamanız gerekir. Bunun için eyeliner sürerken inceden kalına doğru giden kuyruklu bir tasarım tercih edebilirsiniz.

 Uygun Eyeliner Kullanımı ve Sonuçları

Bu uygulama sayesinde, gözlerinizi hem çekici hem de romantik bir görünüm kazandırır. Doğru bir kullanımda kendi doğallığınızı kaybetmemiş olursunuz. Bu şekilde özgüveniniz tam olur ve kendinizi mutlu hissedersiniz. Düşük göz kapaklarınız varsa; eyeliner sürmeniz oldukça fayda sağlayacaktır. Çünkü gözleriniz daha çekik ve çekici görünecektir. Eyeliner kuyruğunu yukarı doğru çekerseniz eğer bakışlarınız gizemli ve etkileyici olacaktır. Bu durumda gözleriniz sayesinde kendinizi son derece mutlu hissedeceksiniz.

Yakın Aralıklı Gözlerdeki Eyeliner Kullanımı

Kontür yaparken gözlerinizi birbirinden daha ayrık gösterilmesine dikkat ederek kullanmak gerekir. Gözlerinizin güzel görünmesi için eyeliner sürmeye göz pınarlarınızdan başlamalısınız. İnceden kalına doğru çektiğiniz takdirde daha etkili görünüm sağlayacaktır. Bu şekilde eyeliner sürersem gözlerim küçük görünür düşüncesi kafamızdan silinmiş olur. Cildinize uyguladığınız teknik önemli olduğu kadar kullandığınız madde de bir o kadar önemlidir. Cildinize sürdüğünüz maddelerin içeriğine ve kalitesine dikkat etmeliyiz. Çok para verirseniz çok iyi bir ürün almış olmazsınız.

Aldığınız ürünün parasından çok içeriğine bakmalıyız. Ne kadar ucuza alırsanız da o kadar cildiniz zarar görür. Cilt sağlığınız zarar gördüğünde ise birçok sorunla karşı karşıya gelebilirsiniz. Bir kez kullansam bir şey olmaz düşüncesiyle hareket etmemeliyiz. Eğer ki böyle düşünürseniz cildiniz zararlı maddelerden etkilenir ve o ürüne alışır. Makyaj bir alışkanlık olduğu için her kullandığımız ürüne dikkat etmeliyiz.

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.