Busee
tarafından - Aralık 19, 2019
295 görüntüleme

İzdivaç Programları İle Üne Kavuşan Hanife Gürdal Evlendi

Esra Erol ve Zuhal Topal'ın izdivaç programlarına katılan Hanife Gürdal, geçtiğimiz ayklarda başını açarak gündem olmuştu. Bilmeyenler için konuyu şöyle özetleyelim. .

1995 yılında İzmir'in Torbalı ilçesinde dünyaya gelen Gürdal adını ilk kez izdivaç programları ile duyurmuş ve izdivaç programlarının yasaklanmasına rağmen hala gündem olmaya devam etmektedir. Katıldığı izdivaç programlarında hiç bir adayı beğenmeyişi ve tavırları ile kısa süre içinde fenomen olmuştur. İzdivaç programlar esnasında hiç bir talibini beğenmeyen Gürdal'a hepimizin tanıdığı, Popstar yarışması ile bir dönem gönülleri fetheden Bayhan da talip olmuştu. Bu talibini geri çevirmeyen Gürdal, Bayhan ile bir süre birlikte olmuş, romantik anlar yaşamış ve hatta mahrem fotograflarının ortaya çıkması skandalı ile yine gündeme oturmuşlardı. Ancak daha sonra anlaşamadığını anlayan çift yollarını ayırma kararı almıştı.

İzdivaç programlarının bitmesi üzerine Hanife'nin ekran kariyeri tabiki de bitmedi! Acun Ilıcalı'nın  teklifi üzerine TV8'de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisiyle birlikte oyunculuğa da soyunmuş bu genç fenomenimiz. Ancak dizi Türk halkı üzerinde beklenen etki yaratmadı ve reytinglerin kurbanı oldu ne yazık ki. Dizinin final yapması üzerine televizyon ekranlarında kendine başka bir yer bulamadı Hanife ve kariyerinden oyunculuğu silip fenomeni olduğu sosyal mecralarında devam etti hayatına. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu reklamlar ile oldukça para kazanan Hanife bununla da yetinmedi. Dizinin bitmesinin ardından memleketi olan İzmir'e dönen burada bir benzin istasyonunda pompacı olarak işe başladı. Bu arada da sosyal medya ile beğlarını koparmayan Hanife bir süre bir süre hayatına böyle devam etti.

Bu süreçte de çeşitli konularda gündem olmaya devam etti Hanife. Çok genç yaşlarında kapana Hanife geçtiğimiz aylarda baş örtüsünü çıkarması ve akibinde mevcut sosyal medya hesaplarını gizli hale getirip kendine yeni bir hesap açması ile gelmişti gündeme. Başını açması ile bir çok olumsuz eleştirinin odağı olmuş ve hatta kendisinin kapalı olduğu süreçte koca bulamadığı için koca bulabilmek için açıldığı iddiaları bile ortaya atılmıştı. Tüm bu iddialardan sonra bir süre sessizliğini koruyan Hanife  daha sonra dayanamayıp bir video çekmiş ve bunu sosyal medya hesabında paylaşmıştır. Çektiği bu videoda açılma sebeplerini anlatarak kendini ifade etmeye çalışan Hanife şu cümlelere yer vermiştir bu videoda;

" İslamiyeti Çok Güzel Temsil Ettim"

"Bu gün kendime uzunca sordum ben kimim diye. 'Ben bu giyimimle mutlu muyum?' diye sordum. Uzunca bu kararı düşündüm. Hayat benim hayatım. Karar benim kararım. BEnim ailem komple muhafazakar. Ben kötü örnek olduğumu düşünmüyorum. Konu inancımla alakalı değil ya da konu daha güzel görünmek değil. İslamiyeti çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum. Ben sadece daha fazla tesettürlü kalamayacağımı anladıktan sonra bu kararı verdim. Kimsenin zoruyla değil kendi isteğimle kapanmıştım. Açılma kararım annemi çok üzdü ama onun için de önemli olan benim mutluluğum olduğu için bana destek oldu. 

Bu süreçte de Hanife'ye en büyük en büyük destek izdivaç programında tanıştığı arkadaşı Sevgi Akiska'dan geldi. Akiska instagram hesabında Hanife'nin başı açık fotoğrafı üzerine "Her kararında olduğu gibi bu kararında da arkandayım canım arkadaşım, kimse de üzerine gelemez herkes kendi hayatına baksın." notu düşerek Hanife'nin yanında olmuştu.

Bu olayların üzerinden çok fazla zaman geçmeden de Mardin'e tatile giden Hanife, tiyatro oyuncusu olduğunu bildiğimiz Kemal Ayvaz ile bir fotoğraflarını paylaşıp üzerine "AŞK" notunu düşmüştü. Bu sefer de yeni aşkı ile gündemde yerini koruyan Hanife tanışma hikayelerini ve ilişkilerine dair bazı detayları da paylaşmıştı bizimle.

"Bir şey oldu. O benim fotoğraflarımı çekiyordu, birlikte çekimler yapıyorduk. Sonrasında birbirimizi  birbirimizi kıskanmaya başladık. Açılmadık, üzerine konuşmadık ve bgirden sevgili olduk..."  ifadeleriyle  anlatıyor aşklarını Hanife. İlişkiye başlarken de sevgilisine ilişkide çok şımarık olduğunu, sevgilisine çok çektirdiğini söylemeyi ve "Ben seni üzerim." diye Ayvaz'ı uyarmayı da ihmal etmemiş tabi fenomen gelinimiz.

Eski ilişkilerinde hep istenmeyen gelin olduğunu, "Bize bu kızı mı layık gördün?" cümleleriyle muhattap olduğunu belirten Hanife, Kemal'in  ailesinde hiç böyle bir şey yaşamadığını ve bundan dolayı da çok mutlu olduğunu itiraf ediyor.

Peki Nasıl Tanışmış Bu Fenomen Çiftimiz?

Trabzon'a tatil için için giden Hanife tesadüfen aslen aslen Trabzonlu olan ve fotoğraf çekmeye meraklı olan Kemal Ayvaz'dan fotoğraflarını çekmesini istiyor ve o sırada aralarında bir çekim gerçekleşiyor. Bu olaydan sonra da sık sık görüşmeye devam eden çiftin arkadaşlıkları çok kısa bir zamanda da aşka dönüşüyor. Konuk olarak katıldığı 2. Sayfa programında ilk kez Kemaz Ayvaz ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu Hanife. 

Ve daha fazla uzatmayıp sevgilisi Kemal Ayvaz ile dün evlenmiş ve yine gündemde yerini korumaya devam etmiştir. Sosyal medyada da yaptığı düğün paylaşımları ile yine olay olmuş ancak ben bunlara değinmek yerine çiftimize bir ömür mutluluklar dilemek istiyorum.

Yayınlanan: Kimdir, Toplum
Bunu beğenen ilk kişi ol.