Hakan Bozkurt
tarafından - Şubat 11, 2020
348 görüntüleme

Son dakika haberi: Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya hakkında açıklama! Cem Yılmaz'a aralarındaki yaş farkı sorulunca...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Atina'da birlikte görüntülerinin ortaya çıktıüğı Serenay Sarıkaya hakkında son dakika açıklaması yaptı. Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile ilgili açıklamaları magazin gündemine son dakika haberi olarak bomba gibi düştü. Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ile Atina tatili dönüşü görüntülendi. Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, kendisinden 18 yaş büyük Cem Yılmaz ile  yaşadığını itiraf etmesinin ardından bir açıklamada Cem Yılmaz’dan geldi. Serenay Sarıkaya ile birliktelik yaşayan Cem Yılmaz yaş farkı sorusuna ilginç bir cevap verdi. Cem Yılmaz'ın sunucu Defne Samyeli ile 1,5 yıllık ilişkisinin Sarıkaya nedeniyle bittiği iddia edilmişti. İşte Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın yaş farkı ve Yılmaz'dan gelen çok konuşulacak yanıt.

 

Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz, genç oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Önceki gün Atina'da Sarıkaya ile görüntülenen Cem Yılmaz, yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

"ÇOK ŞAHANE BİR HAYATIM VAR"

Reklam yüzü olduğu akaryakıt firmasının tanıtımı için verilen davete katılan Cem Yılmaz, mekanın önünde kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etti. 2. Sayfa programının muhabirlerine açıklama yapan Cem Yılmaz, yeni ilişkisi hakkında "Çok şahane bir hayatım var. Atina tatilim çok güzel geçti" dedi.

YAŞ FARKI SORULARINA BAKIN NE DEDİ

Serenay Sarıkaya ile arasında 18 yaş fark bulunan Cem Yılmaz, muhabirin " İbrahim Selim'in programına katıldığınızda Jennifer Lawrence için "küçük kalır" demiştiniz ama Serenay Sarıkaya ile Jennifer Lawrence arasında 1 yaş fark var" diye hatırlatması üzerine "Nüfus müdürlüğünden mi?" diye espri yaptı. Yılmaz, "Bu güzel sorular için teşekkür ederim" diyerek muhabirlerin yanından ayrıldı.

 

SERENAY AŞK YAŞADIKLARINI DOĞRULADI

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşk yaşamaya başladı. İkilinin ilişkisi birlikte gittiği Atina tatilinde Türk vatandaşlar tarafından görüntülenmesiyle ortaya çıktı. Dün havalimanında görüntülenen Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı doğrulayarak "Her şey gördüğünüz gibi" dedi. Türkiye'ye ayrı ayrı uçaklarda dönmesiyle ilgili de konuşan genç oyuncu "Benim orada işlerim vardı, o yüzden biraz geç döndüm" yanıtını verdi.

 

 

Bunu beğenen ilk kişi ol.