Seda
tarafından - Şubat 13, 2020
486 görüntüleme

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Bildiğiniz üzere bu yıl da pek çok çift sevgilerini anlamlı sözlerle birbirlerine anlatırken bir yandan da hediyelerle bu sözleri desteklemeye çalışacaklar.  Sevgiliye hediye almak için çok güzel bir bahane olan 14 Şubat'ta sevgiliye alınacak hediyeler arasında seçim yapmak da epey zor olabiliyor. Sevgilinizin neyi sevdiğini, nelere ilgi duyduğunu biliyorsanız ya da ihtiyaçlarına yönelik bir şeyler satın almak istiyorsanız işiniz nispeten daha kolay. Fakat, aklınızda birazcık bile şüphe varsa, bu konuda arkadaşlarınızdan, ailenizden hatta internetten yardım almanızda fayda var. Özellikle internet, sevgiliye alınacak anlamlı hediyeler anlamında bulunmaz bir cennet.


Sevgiliye hediye seçerken dikkat edilmesi gereken ilk ve en önemli husus, hediyenin kadına mı yoksa erkeğe mi verileceğidir. Eğer sevgiliye alınacak hediyeler bayan içinse seçim yapmak daha zordur. Bunun nedeni ise bayan arkadaşınıza alınabilecek yüzlerce çeşit hediye olmasıdır. Bu aslında bir yandan da iyi bir durumdur çünkü, ne alacağım diye kara kara düşünmenize gerek kalmaz. Ancak, sevgiliye alınacak hediye erkek içinse o zaman biraz durup düşünmeniz gerekebilir. Kadınlara göre erkeğe hediye almak biraz daha zordur çünkü seçenekler kısıtlıdır. Bu sebeple, erkeğinizi iyi tanıyor olmalı ve nelerden hoşlanacağını öngörerek hediyenizi buna göre seçmelisiniz.


Sizin de bildiğiniz üzere bayan sevgiliye alınacak hediyeler arasında kolye, en üst sıralara oynuyor. İnsanlar bütçelerine göre altın, gümüş, çelik, hatta yakut ve safirden yapılma kolyeler satın alarak sevgililerine hediye ediyorlar. Burada önemli olan şey ise kolyenin tasarımı ve taşıdığı anlam oluyor.


Romantik sevgililerin tercihi olan sukulent, aşk bahçenizde açan bir çiçek gibi sevgilinize olan aşkınızı daha büyütecek ve canlandıracaktır. Sevgililer gününde alınacak hediyeler arasında belki de en romantiği olan bu hediye, taşıdığı anlam bakımından da sevgilinizin kalbini yeniden kazanmanıza yardımcı olacak. Bitkilerin canlı olmasından dolayı sevgilinize hediye ederken günlük bakımını yapmasını söylemeyi unutmayın. Hatta bu bitkilerin solduğu zaman sizin de solacağınızı söylerseniz, bitkileri yaşatmak için onlara gözü gibi bakacaktır.


Seni Seviyorum demenin yüzlerce farklı yolu vardır. Siz neden bir tanesiyle yetinesiniz ki? Sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi anlatmak için kelimelerinizin yetmediğini düşünüyorsanız, farklı dilleri kullanarak anlatmaya çalışın. 100 farklı dilde ona ‘Seni Seviyorum’ deyin. Sevgiliye alınacak hediyeler arasında belki de en anlamlısı olan bu mesaj kartları aşkımızı ifade edebilmenin yolunu gösteriyor.


Çoğu insanın atladığı bir hediye olan albüm, aslında oldukça anlamlı bir hediyedir. Birlikte yaşadığınız anıları, üzerinde yine ikinizin resmi bulunan ve içerisinde sevgi mesajları yer alan bir albümde toplamak kadar romantik bir eylem daha yoktur. Sevgiliye alınacak en güzel hediyeler arasında üst sıralarda kendisine yer bulan bu albüm, yeni çiftler için de son derece iyi bir hediyedir. Sevgilinize bu hediyeyi vererek, ‘Bu albümü beraber dolduracağız.’ diyebilirsiniz. Dedikten sonra sevgilinizin size aşk dolu bakarak sarılmaması içten bile değil.


 

Yayınlanan: Nedir
Bunu beğenen ilk kişi ol.