Hakan Bozkurt
tarafından - Şubat 14, 2020
685 görüntüleme
Müge Anlı’daki Engin Karakollu olayı nedir?

 

 

Psikolojik sorunlar yaşadığı ve ailesini sürekli olarak darp ettiği söylenen 34 yaşındaki Engin Karakollu’nun kaybolması üzerine annesi ve ablası Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Kızı ve eşinin canlı yayına katılması üzerine Baba Arif Karakollu, canlı yayın sırasında 15 ay önce oğlunu tek kurşunla öldürdüğünü itiraf etti. 2019 yılında faili ortaya çıkan cinayetin davası devam ediyor. Peki Müge Anlı’da ortaya çıkan Engin Karakollu olayı nedir?

2019 yılında yaklaşık 15 aydır Engin Karakollu'dan haber alamayan anne ve kız kardeş, Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Şaziment Karakollu, 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu'nun 15 aydır kayıp olduğunu ve en son babası Arif Karakollu'yla beraber görüldüklerini söyledi. Oğullarının psikolojik sıkıntıları olduğunu söyleyen Şaziment Karakollu, oğullarının kendisini, eşini ve kızlarını sürekli darp ettiğini bu nedenle kızıyla beraber evlerini terk edip İstanbul'a yerleştiklerini belirtti. 

Şaziment Karakollu program sırasında oğulları Engin Karakollu'ya bir şey olduğunu ve suçlusunun da baba Arif Karakollu olduğunu iddia etti. 

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Engin Karakollu cinayetinin detayları Müge Anlı’da gün ışığına çıktı. Eşi ve kızının stüdyodan çıkmasını isteyen Arif Karakollu, 34 yaşındaki oğlu Engin Karakollu’yu tek kurşunla öldürdüğünü Müge Anlı canlı yayınında itiraf etti. Oğlunun öldürdüğü tüfeğin parçalarını evin çatısına attıktan sonra öldürdüğü oğlunu da evin önüne gömdüğünü anlatan Arif Karakollu, mecbur kaldığını söyledi.

 

 

Türkiye'nin gündemine oturan konulardan biri olan Engin Karakollu cinayeti hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Engin Karakollu davasında 4. duruşma dün gerçekleştirildi. Tüm Müge Anlı takipçileri Engin Karakollu cinayeti son dakika gelişmesi var mı? Müge Anlı Engin Karakollu cinayetinde son durum ne? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Nevşehir'de 15 aydır haber alınmayan 34 yaşındaki Engin Karakollu'nun annesi ve kız kardeşi Müge Anlı'nın programına çıkarak oğlunun bulunması için yardım istemişti. Engin Karakollu'nun en son babası Arif Karakollu ile görüştüğü ortaya çıkmasının ardından Arif Karakollu canlı yayına katıldı. Baba Arif Bey canlı yayın esnasında oğlunu tek kurşunla göğsünden tüfekle vurduğunu itiraf ederek herkesi şoke etti. Engin Karakollu cinayetine dair tüm merak edilenleri sizler için derledik.. 

MÜGE ANLI ENGİN KARAKOLLU CİNAYETİNDE SON DURUM NE?

Engin Karakollu'nun  4. duruşması dün gerçekleştirildi. Engin Karakollu'nun babası Arif Karakollu'ya 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi. 

ENGİN KARAKOLLU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Kuyulutatlar köyünde 15 aydır kayıp olan Engin Karakollu'nun kaybıyla ilgili şüphelenilen baba canlı yayında Müge Anlı İle Tatlı Sert programına konuk oldu. Baba Arif Bey canlı yayın esnasında oğlunu tek kurşunla göğsünden tüfekle vurduğunu itiraf ederek herkesi şoke etti.

Baba Arif Karakollu oğlu Engin Karakollu'yu nasıl ödlrüdüğünü şu sözlerle anlattı: "Her gün gelip beni tehdit ediyordu. Kendimi korumak için tüfeğim yatağımın altında yatıyordum. Onu döşünden tek kurşunla vurdum. Hemen öldü. Sonra onu mandıranın kenarına gömdüm. Toprağı 1 metre falan kazdım. Üzerini de samanlarla örttüm. Ben bunlardan önce size başvurup anlatacaktım ama onlar benden önce davrandı. Huzurlu uyuyamıyorum. Pişmanım ama mecbur kaldım."

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Engin Karakollu'nun annesi Şaziment Hanım eşinin oğlunu öldürdüğünü duyunca adeta sinir krizi geçirdi. Oğullarının eziyetinden yaşadıkları evi terk ettiklerini doğrulayan Şaziment Hanım, "Bunun sonu ölüm olmamalıydı. Canı veren Allah o alır. Biz Engin'in geldiğini öğrenince Arif'e köye geri gitmemesi için yalvardık. Kalktı gitti. Keşke gitmeseydi oğlumu öldürmeyecekti" dedi.

"EŞİMDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM"

Mahkeme başkanı tarafından duruşmayı takip eden anne Şaziment Karakollu'ya eşinden şikayetçi olup olmadığı soruldu. Anne Şaziment Karakolllu, "Eşimden şikayetçi değilim, ceza almasını istemiyorum" dedi.
Mahkeme heyeti karar vermek için 5 dakika duruşmaya ara verdi. Aranın ardından mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırarak, suçunu gerek katıldığı TV programında itiraf etmesi, gerekse mahkemede itiraf etmesi ve mahkemedeki iyi halden dolayı cezasını 16 yıl 8 aya düşürdü.

Yayınlanan: Nedir, Kimdir, Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.