Muhammet Kaya
tarafından - Şubat 14, 2020
409 görüntüleme
Sinem Umaş kimdir ve kaç yaşında? Nasıl tanınmıştı?

 

 

Sinem Umaş, magazin gündemini yakından takip eden birçok kişinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son zamanlarda hayvansever kimliğiyle ön plana çıkan Sinem Umaş, sokak hayvanları için beslenme desteği sağlamaktadır. Peki, Türkiye'nin evlilik programıyla tanıdığı Sinem Umaş kimdir? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Evlilik ve moda programları ile izleyicilerin karşısına çıkan Sinem Umaş, son günlerde araştırılan isimler arasında yer almaya devam ediyor. 

'Gelinim Olur Musun', İşte Benim Stilim yarışmalarıyla adını duyuran Sinem Umaş, 1984 yılında dünyaya geldi. Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinen Sinem Umaş, Ata ile çalkantılı bir beraberlik yaşamıştı. 

Ata Türk, 2005 yılında bir otel odasında ölü bulunmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, yıllar sonra İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündemde yer almıştı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Sinem Umaş, son zamanlarda ise ünlü isimlerle yaşadığı tartışmalar ve sert sözleriyle dikkat çekiyor. 

‘Gelinim Olur musun?’ yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş'a son dakika şoku! Umaş "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından yargılandığı davada 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Son dakika haberine göre mahkeme Sinem Umaş’ın hapis cezasını 3 bin lira adli para cezasına çevirdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, polis memurları Kadir K. ile Kerem A. müşteki, Sinem Umaş şüpheli sıfatıyla yer aldı. İddianamede, müştekiler Kadir K. ve Kerem A'nın, Şişli Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli oldukları, suç tarihinde 00.30'da Şişli Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde devriye gezdikleri belirtildi.

sinem umaş sabah.com.tr ile ilgili görsel sonucu

'BENİ ALACAK ADAM DAHA ANASININ KARNINDAN DOĞMADI'

Polislerin, tekel bayisinden çıktığını ve elindeki poşette içki olduğunu fark ettikleri Umaş'ın yanına gittikleri ifade edilen iddianamede, şüpheliye saat 22.00'den sonra alkollü içecek satışı yaptığı anlaşılan büfeyle ilgili işlem yapmak üzere tutulacak tutanağa imza atması gerektiğini söyledikleri aktarılmıştı. Umaş'ın imza için polis merkezine davet edilmesi nedeniyle tartışma yaşandığı, tartışma sırasında şüphelinin polis memurlarına hitaben, "Ben hiçbir yere gitmiyorum. Siz kimsiniz de beni karakola götüreceksiniz. Beni alacak adam daha anasının karnından doğmadı. İstediğim saatte istediğim yerden alkol alırım" şeklinde sözler sarf ettiği anlatılmıştı.

sinem umaş sabah.com.tr ile ilgili görsel sonucu

 3 BİN LİRA PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sinem Umaş hakkında, "görevi yaptırmamak için direnme", "kamu görevlisine karşı alenen hakaret" ve "kamu malına zarar verme" suçlarından dava açıldı. İddianamede 2 yıl 9 aydan 13 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Bugün Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Sinem Umaş'ın 'Hakaret' ve 'Kamu malına zarar verme' suçlarını işlemediği gerekçesiyle beraatına karar verilirken, 'Görevi yaptırmamak için direnme' suçunu işlediğine kanaat getirilerek 5 ay hapis cezası almasına karar verildi.

Yayınlanan: Nedir, Kimdir
Bunu beğenen ilk kişi ol.