Kadriye
tarafından - Şubat 18, 2020
362 görüntüleme

Başrollerini Tuvana Türkay ve Onur Tuna'nın paylaştığı 'Ağır Romantik' filminin gala gecesine Tuvana Türkay'ın şımarık halleri damgasını vurdu.

Onur Tuna'nın "Çekimlerde çok eğlendik" cümlesiyle dalga geçen genç oyuncunun bu tavrı “Terbiyesizce” karşılandı...

Ağır Romantik filminde başrolü paylaşan Tuvana Türkay ve Onur Tuna arasında gerilim hattı oluştu.

Filmin önceki akşam gerçekleşen galasında, Onur Tuna’nın, “Çekimlerde çok eğlendik” açıklamasının ardından mikrofonların yöneldiği  Tuvana Türkay “Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim” diyerek dalga geçercesine konuşunca, hem Onur Tuna’nın hem de usta oyuncu Altan Erkekli’nin yüz ifadeleri değişti.

Tuvana Türkay’ın bu şımarık hareketleri sonrasında, sosyal medya kullanıcıları adeta genç oyuncuyu linç etti. Yaptığı hareketin ve üslubun  terbiyesizce olduğunu düşünen kullanıcılar, iki oyuncuya da ayıp ettiğini, dalga geçerek aslında  kendini rezil ettiğini yazdı.

Tüm bu eleştirel yorumların ardından Tuvana Türkay sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu  ve “Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle ilgili espriler yaptık ve gülüp, eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında “Biz çekerken çok eğlendik” denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim ‘Eğlenerek çektik’ diyor. Dolayısıyla; kusur, görenindir” dedi.

izliemek için tıkla

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.