Hakan Bozkurt
tarafından - Şubat 21, 2020
308 görüntüleme

 

 Sosyal medya Defne Samyeli’nin hamlesini konuşuyor! Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya aşkına…

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşerken, son dakika haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Eski sevgilisi Defne Samyeli’den ayrılmasının ardından katıldığı bir televizyon programında ‘Serenay’a dalıp gidiyorum’ açıklamasında bulunan Cem Yılmaz, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Daha sonra Serenay Sarıkaya’yla Cem Yılmaz Atina’da görüntülenmiş, bu durum aşk yaşadıklarına yorumlanmıştı. Konuyla ilgili Serenay Sarıkaya’dan doğrular nitelikte açıklama gelmiş ve ikili artık ilişkilerini gizlemeyi bırakmışlardı. İlişkilerini açıklamaları ile birlikte sosyal medya sallanırken, pek çok spekülasyonu da beraberinde geldi. Son olarak Cem Yılmaz’ın eski sevgilisi Defne Samyeli magazin gündemine son dakika olarak oturdu.

 

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı magazin gündemini sallamaya devam ederken, son dakika haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Hatırlanacağı üzere bir süre önce Cem Yılmaz bir canlı yayın programına katılmış ve orada 'Serenay'a dalıp gidiyorum' açıklamasında bulunmuştu. Son olarak geçtiğimiz haftalarda çift Atina'da birlikte görüntülenmiş ve bu aşklarının kanıtı olarak sunulmuştu. Atina'dan her ne kadar ayrı ayrı dönseler de havalimanında Serenay Sarıkaya'dan aşk itirafı gelmişti. Konuyla ilgili DefneSamyeli'de açıklamalarda bulunmuş ve 'Hiç konduramadım' demişti. Son olarak magazin gündemini uzun süredir meşgul eden Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz ilişkisi ile ilgili Defne Samyeli'den olay bir hareket geldi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

 

 

DEFNE SAMYELİ'DEN OLAY HAREKET! CEM YILMAZ SERENAY SARIKAYA AŞKINA…

Cem Yılmaz Serenay Sarıkaya ilişkisi son dönemin en çok konuşulanları arasında girmeye devam ediyor. Konuyla ilgili Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli'den flaş bir hareket geldi.

 

 

 

"DELİRMİŞLER!"

2018 yılında aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, haklarında çıkan ayrılık dedikodularını her seferinde yalanlamıştı. Hatta usta komedyen, "Delirmişler" diyerek, birlikte görüldükleri bir video yayınlamıştı.

 

"MAKSAT HABER OLSUN!"

İhanet haberleri sonrası Defne Samyeli, sosyal medya hesabından sert bir açıklama yapmıştı: Benim özelim bana aittir. Kimsenin benim özel hayatımla ilgili merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğum, kimseye açıklama borcum yok. İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da 'maksat haber olsun' mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum.

 

FLAŞ SERENAY İTİRAFI!

Samyeli ile sürpriz ayrılığının ardından sessizliğini koruyan Cem Yılmaz, konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında Serenay Sarıkaya'ya olan ilgisini ilk kez açıklamıştı.

"SERENAY'IN FOTOĞRAFLARINA DALIP GİDİYORUM"

46 yaşındaki komedyen, "Instagram'da Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına bakıyorum, dalıp gidiyorum. Bu stalk mu oluyor?" demişti. Sarıkaya ise Cem Yılmaz'ın açıklamalarına, "Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?" sözleriyle karşılık vermişti.

'Alice' ekibi, 2 Şubat'ta 50'nci oyun kutlaması yaptı. Geceye katılanlar arasında Cem Yılmaz da vardı. Bu durum aşk söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

 

 

"HİÇ KONDURAMADIM"

Defne Samyeli ise magazin gündemine bomba gibi düşen aşk haberi sonrası, "Magazin basınına bir sözüm vardı. Ekim ayında üçüncü şahıslarla ilgili açıklama yapmış, işini sağduyulu yapanları ayırmıştım. O haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yapmış. Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asıl haberlerde mazur gördüysem, siz de beni mazur görün. Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Söyleyeceklerim bu kadar. Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz" açıklamasını yaptı.

 

 

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli, geçtiğimiz yılın son günlerinde yollarını ayırmıştı.

Yılmaz'ın daha sonra oyuncu Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edilmişti.


Cem Yılmaz, Alice Müzikali oyuncularının kendi aralarında düzenlediği 50. oyun kutlama partisine katılmış ve 'aşk' iddialarını yeniden gündeme getirmişti.

 

İkilinin 15 gün önce Yunanistan'ın başkenti Atina'da çekilen fotoğrafları ise aşkı belgelemişti.

Atina'dan ayrı uçaklarla dönen ikiliden Sarıkaya, "Her şey göründüğü gibi" ifadeleriyle aşk itirafında bulunmuştu.

 

Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli ise, "Açıklama gibi büyük laflar etmeyelim. Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum."

 

Defne Samyeli, magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikten sonra eski sevgilisi Cem Yılmaz ile yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından silmemişti.



Samyeli, bugün ünlü komedyen ile yer aldığuı fotoğrafları kaldırdı.

 

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.