Hakan Bozkurt
tarafından - Şubat 22, 2020
481 görüntüleme

Cemal Can Canseven kimdir? Danla Bilic'in yakın arkadaşı Survivor Cemal Can'ın yaşı ve boyu kaç, mesleği nedir?

Survivor 2020 Gönüllüler takımında mücadele eden isimler arasında yer alan Cemal Can Canseven kimdir? Sosyal Medya fenomeni Danla Bilic'in arkadaşı olarak tanıdığımız Survivor Cemal Can Canseven kaç yaşında? Başarılı perfomansı ve dikkat çeken fiziğiyle ilgi gören Cemal Can Canseven'in boyu kaç? İşte Cemal Can Canseven hakkında merak edilenler...

 

 

Survivor 2020 sezonunun renkli yarışmacıları arasında bulunan Cemal Can Canseven, izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Survivor Cemal Can Canseven kimdiir? Survivor 2020'nin başladığı ilk günden bu yana yarışmacıların hayatı, izleyiciler tarafından büyük merak konusu oluyor. Bu yarışmacıların arasında Cemal Can Canseven, Gönüllüler takımında mücadele ediyor. Peki Survivor Cemal Can canseven kimdir? Danla Bilic'in yakın arkadaşı Survivor Cemal Can'ın yaşı ve boyu kaç, mesleği nedir?
 
 
 
 

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

 
Cemal Can Canseven, 24 yaşında, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.
Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.