Muhammet Kaya
tarafından - Şubat 22, 2020
600 görüntüleme

Özge Ulusoy üzerinde servet taşıyor!

 

Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ 'Renkli Hayatlar' köşesinde Özge Ulusoy'u kaleme aldı...

 

Ünlü mankenin kazancını lüks mücevher markası Cartier’ye yatırdığı da bu paylaşımla ortaya çıktı!

 

Özge Ulusoy üzerinde servet taşıyor

Fotoğrafta Özge Ulusoy’un bileğinde Cartier’nin ikonik ‘Love’ bilekliğinden üç adet var.

 

 

Özge Ulusoy üzerinde servet taşıyor

Bu bilekliğin tanesinin fiyatı yaklaşık 50 bin dolar. Ünlü manken ayrıca aynı markanın fiyatı 7 bin dolardan başlayan iki adet ‘Juste Un Clou’ çivili bileziğinden takmış.

 

Özge Ulusoy üzerinde servet taşıyor

 

Rolex saatini, Chanel küpelerini ve yüzüklerini de hesaba katarak Özge’nin lüks bir daire parasını üzerinde taşıdığını rahatlıkla söyleyebilirim.

 

 

Özge Ulusoy: Poğaçayı lahmacuna sarıp yeme…

 

Sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularına yanıt veren model Özge Ulusoy, yemek tercihleriyle ilgili soruya yanıt verdi.

 

 

 

Zamanının büyük bir kısmını spor salonlarında geçiriyor olsa da yemek yemeye son derece düşkün bir isim olan Özge Ulusoy, bu tercihleri nedeniyle çekici fiziğini nasıl koruduğu yönünde çok sayıda soru alıyor.

 

Takipçilerinin bu konuda kafalarına takılan sorulara Instagram hesabı üzerinden yanıt veren Ulusoy, bir takipçisinden gelen: “Tatlı ya da ekmek, simit hiç mi yemiyorsunuz? Bir de spor kaç saat yapıyorsunuz, bir de boy kilo…?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

 

 

 

Tolgay'ın 'Müzeyyen Senar' anısı Özge Ulusoy'u güldürdü

 

Özge Ulusoy'un sunduğu "Hayat Güzeldir" adlı programa konuk olan pop müziğin yeni yıldız adayı Tolgay anlattığı Müzeyyen Senar anısıyla Özge Ulusoy'u güldürdü

 

 

Tolgay'ın 'Müzeyyen Senar' anısı Özge Ulusoy'u güldürdü, System.String[]

"Zor" adlı yeni single çalışmasıyla büyük beğeni toplayan pop müziğin yıldız adayı Tolgay, Özge Ulusoy'un sunduğu 'Hayat Güzeldir' programına konuk oldu.

Sahnelerin aranılan ismi olan ve özellikle kadınlar matinelerinde sahne alan Tolgay'a Özge Ulusoy "unutamadığın sahne anın var mı?" diye sordu. "Bir keresinde peçeteyle istek geldi. Şener Bey'den Dalgalandım da Duruldum yazıyordu. Şener Bey kim acaba diye düşünürken orkestra arkadaşlarım uyardı. Meğer Müzeyyen Senar yazıyormuş, Şener Bey diye okumuşum" diyen Tolgay'ın anısı Özge Ulusoy'u güldürdü.

 

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.