Yasemin Aktaş
tarafından - Mart 4, 2020
363 görüntüleme

Müthiş Uyurken Yağ Yakan Kür Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet salatalık
  • 6. 7 dal maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı zencefil
  • 1 limon suyu
  • 1 bardak su
  • 1 kabuk tarçın

Müthiş Uyurken Yağ Yakan Kür Tarifi Yapılışı

Merhabalar😊😊 uyurken yağ yakmayı kim istemez ki benim gecen yıldan yaptığım bir tarif bu o zamanlar burada pek birşeyler paylaşmıyordum o zamanlar tam 18 kilo verdim kızımın doğumundan sonra fakat tabi ki günde en az 1 saat spor yaptım, sporsuz hiç bir şey ise yaramaz unutmayın, 55 dakika bile değil 1 saatin dolması lazım .Ben hem yürüyüş  yaptım hemde evde hareketler yaptım. Çocuklarım ufak olduğu için spor salonuna gidecek luxsum yoktu fakat o zamanlar denediğim bu kür ve aç karnına yarım limon bir bardak su bölgesel hele karın yağlarımı yaktı .Bende sporu karın bölgeme odaklanarak yaptım.😊😊😂 Tabi hem sezeryanlı bir bayan olarak karın kabusum du fakat spor yaparak az da olsa güzel görünüm elde ettim son zamanlarda yani 9 ay gibi surede spor yapmadım ne yalan söyleyim. Bu yüzden 4 kilo aldım tatil için vermem lazım😂bu yüzden tekrar başladım en azından düzenli yemek yiyerek ,az önce tabi ki bol bol su tükettim, yatmadan önce yoğurt ,pulbiber, limon😂3 lüsü yardıma koştu bir süre daha sonra bu kuru uyguladım .Çok işime yaradı ve söylemem gerekiyor ki saat 23 ila 03 arası kilo kaybı mevcut oluyor, uyku saatlerine dikkat ve en önemlisi düzenli beslenme ve spor bol su neyse çok uzattım, fakat yaptığım bu uygulama çok işime yaradı sizinle de paylaşmak istedim.

  1. Salatalığı parçalara ayırın rondoya alın ,maydanoz ve zencefil, limon suyu, su hepsini alarak tarçın hariç rondodan geçirin yüksek devirde iyice karışsın.
  2. İşlem bittikten sonra bardağa alın tarçını  atın, 4 dakika bekletin ve afiyetle için hamile bayanların içmesini önermem bu konu da bir bilgim yok bu yüzden bunu söylemek istiyorum.

Uyumadan yarım saat önce için 1 ay devam edin ve ara verin.

Unutmayın  spor olmadan hayat da olmaz hareketlilik gerek bana der gibi hisediyorum neden bıraktın diye 😂taşınma bir çok şeyle meşgul olduğum için zaman ayıramadım.
Şu an ramazan ayındayız farkındayım spor nasıl yapılır diye duyar gibiyim, fakat iftardan 2 saat sonra pekala yürüyüş yapabilirsiniz veya hareketler tabi ki beslenmeye dikkat lütfen ve ufak bir tüyo vermek istiyorum, ben o süreçte bir kepek ekmeği tükettim kepek bitince çavdara geçtim bu şekilde sürekli değiştirdim.
Ve vücudu şaşırtmayı başardım.
Un, şeker ve pirinç tabi ki beyaz ekmek hariç her şeyi yedim bol bol 😀😊
Genç bir anne olarak kendim uyguladığım diyetimde başarılı  oldum niyet önemli ve azim iş kafa da bitirmek herşeyi.

Herkese sevgi ve selamlar sunuyorum çok konuştum farkındayım ama eğer faydalı olabilirsem ne mutlu bana o süreçte yazdıklarımı uyguladım başarılı sonuca vardım.

Yayınlanan: Aile & Ev, Üretkenlik
Bunu beğenen ilk kişi ol.