Hakan Bozkurt
tarafından - Nisan 6, 2020
269 görüntüleme

Sözleri büyük tepki çekmişti: Müge Anlı için flaş karar

Canlı yayında sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı yorumu büyük tepki çeken Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programının yeni bölümü ekranlara gelmedi. Yeni bölüm için bir açıklama yapılmazken, bugün en çok konuşulan bölümler yer aldı.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün ekranlara gelmesi beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. Yeni bölümler için henüz bir açıklama yapılmazken, ünlü sunucunun geçtiğimiz günlerde sağlık çalışanlarıyla ilgili yaptığı yorum büyük tepki çekmişti.

Korona virüs önlemleri kapsamında pek dizi ve program ekran macerasına verdi, bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran 46 yaşındaki Müge Anlı, korona virüs nedeni ile geçtiğimiz hafta stüdyoda izleyici olmadan programı sunmuş, programın danışmanları Avukat Rahmi Öztürk ve Psikiyatrist Arif Verimli de 65 yaş ve üstünün tedbir amaçlı sokağa çıkmasının yasaklanması ile programa katılamamıştı.

En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020 sezonunun en çok konuşulan bölümleri yayınlanıyor. Müge Anlı yeni bölümleri için ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimlerine ara verildi

Sağlık çalışanları için söylediği sözlerden dolayı eleştirilerin hedefi olan Müge Anlı'nın hafta içi her sabah yayınlanan programının çekimlerine koronavirüs önlemleri kapsamından ara verildi.

Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede arabada iğne olmak isteyen ancak talebi çevrildiği için sağlık çalışanlarına söylediği sözlerden dolayı tepki çeken Müge Anlı'nın canlı yayınlarına ara verildi.

KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ARA VERİLDİ

6 Nisan itibarıyla 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' canlı yayını yerine tekrar bölümleri ekrana geliyor. Programın sıkı takipçileri ise programın neden yayınlanmadığını merak etmeye başladı. Koronavirüs önlemleri kapsamında pek çok dizi ve program ekran macerasına ara verdi. Bunlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı oldu.

EN ÇOK İZLENEN BÖLÜMLER YAYINLANIYOR

En son 3 Nisan Cuma günü ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümleri yerine 2020'nin sezonunun en çok izlenen bölümleri yayınlanmaya başladı.Müge Anlı, canlı yayınların ne zaman başlayacağına ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

DOKTORLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Geçtiğimiz günlerde migren ağrısı tutan Müge Anlı, iğne olmak için sürekli gittiği acile gitti. Koronavirüs nedeniyle hastaneye girmek istemeyen ve aracında iğne olmak isteyen Anlı, doktorlar tarafından geri çevrilince canlı yayında tepki gösterdi. İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığı için "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullanmıştı.

 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimlerine ara verildi
Yayınlanan: Gündem, Sağlık, Toplum
Bunu beğenen ilk kişi ol.