tarafından - Nisan 12, 2020
194 görüntüleme

FSP tarzı söz konusu olduğunda ilk hatırlanan oyunlardan biri Call Of Duty’nin Battle Royale modu olan Warzone’un haritası kimi değişiklikleri içeriyor olabilir. FPS oyunu dendiğinde akla gelen en popüler oyunlardan biri olan Call Of Duty: Modern Warfare’in Battle Royale modu Warzone, kullanıcılara sunulmuştu. Şu sıralarda da oyunun haritasında kimi değişikliklerin olabileceği ile ilgili dedikodular yükselmeye başladı.

Tabi bunun şirket tarafından henüz doğrulanmadığını ve sadece dedikodudan ibaret olduğunu unutmamak gerek. Fakat yine de oyunun başlat menüsünün backgroundu, haritada kimi değişikliklerin olacağını gösteriyor.

Haritada Bazı Değişiklikler Bekleniyor

Warzone, çok büyük bir harita içermekte ve haliyle oyuncular devamlı suretle merkeze biraz daha yaklaşmak zorunda kalmakta. Öte yandan haritanın dış bölümünde yer alan bir baraj yer alıyor. Oyuncular bu barajı büyük bir işaret noktası olarak kullanıyor. Söz konusu değişikliğin bu donmuş gölde yapılacağı ön görülüyor.

Videodanda izleyebileceğiniz gibi barajdan su sızıyor. Ama bunun harita için nasıl bir şey ifade ettiğine dair kesin bir şey yok. Deneyimli Call Of Duty kullancılıları bu durumun Black Ops 4’te yeralan Blackout moduna bir ima olabileceğinden söz ediyor.

Bu durum şu an net bir şey ifade etmese de, ouncular yakın bir zamanda oyun içindeki yaz dönemini görebilir.

Infinity Ward’un hazırladığı bu yenilikten ayrı olarak bakıldığında da Battle Royale tarzındaki oyunların sık aralıklarla harita değişiklikleri yaptığı görülüyor. En yakın örneği Epic Games, Mart ayında Fornite için v12.20 güncellemesi ile haritada kimi değişikliklere gitmişti.

Ayrıca Warzone’un 3. sezonunda kimi değişiklikler yaşanarak oyuna Quast modu eklenmişti.Ve güncelleme ile oyuncular takım arkadaşları ile aralarında yer alan mesafeyi görebilmeye başlamıştı.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: call of duty: warzone
Bunu beğenen ilk kişi ol.