tarafından - Nisan 13, 2020
194 görüntüleme

Huawei, Watch GT 2e isimli yeni akıllı saatini Türkiye piyasasına sundu. Daha önce duyurusunu da yaptığı bu cihazın satışında bir de kampanya düzenledi. Huawei'nin yeni akıllı saati Watch GT 2e müşterileri 1 TL lik ek ödeme gerçekleştirdiği taktirde powerbank sahibi olabilecek. Bu powerbank ise 10 bin mAh'lık kullanışlı bir ürün olarak göz dolduruyor.

Ufak Yenilikler

Çinli teknoloji markası, Watch GT 2e isimli akıllı saatini kısa bir süre önce sunmuştu. Watch GT 2 isimli model ise geçen sene oldukça ilgi görmüştü. Bu sene ise birçok özelliği devam ettirip ufak yenilikler ile Watch GT 2e isimli cihazla piyasada müşterilerinin karşısına çıktı. Üstelik etkileyici kampanyası ile oldukça ilgi göstermeyi başardı.

Değer Ölçümleri

Watch GT 2e isimli cihaz kullanıcılarına bir akıllı saat adına her şeyi sunuyor. Özellikle 2 haftaya kadar kullanım imkanı ile göz dolduruyor. Bunun yanı sıra 100 farklı egzersiz desteği ile oldukça kullanışlı olduğunu kanıtlıyor. Egzersiz yanı sıra sağlık ile ilgili birçok desteği bulunan cihazın kalp atış hızı, kan oksijen doygunluğu ve uyku takibi benzeri birçok hayati avantaj sağlıyor.

AMOLED ekrana sahip cihaz 1.39 inç büyüklüğünde piyasaya sunuldu. 16 MB RAM ile 4 GB depolama alanı bulunuyor. İşletim sistemi ve işlemcisinin akıllıca çalışması sayesinde Ram özelliği doğru değerlendiriliyor. Daha önce Watch GT 2 isimli cihazda bulunan hoparlör ve mikrofon desteği şimdi Watch GT 2e'de de bulunuyor.

Yeni kampanyası sayesinde 1.199 TL ödeme yapılan akıllı saate 1.200 TL ödeyerek 10 bin mAh'lık powerbank alınabiliyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.