tarafından - Nisan 14, 2020
250 görüntüleme

Koronavirüs nedeniyle insanların evlerinde kalmaya başlaması ile birlikte birçok oyun şirketi oyunlarını ücretsiz bir şekilde veya büyük indirimlerle satmaya başladı.En çok sevilen oyun serilerden biri olan Assassin's Creed serisinin en sevilen oyunlarından biri Assassin's Creed II de ücretsiz olan oyunlardan biri oldu. Oyunun yapımcısı Ubisoft, 45 TL karşılığında sahip olabileceğiniz oyunu ücretsiz yaparak oyunseverlere sundu. Ubisoft'un oyun mağazası olan Uplay üzerinden bu çok sevilen oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Salı Gününden İtibaren Ücretsiz

Assassin's Creed II Ubisoft'un oyun mağazası Uplay tarafından salı günü itibariyle ücretsiz hale geldi. Ücretsiz olarak verilmeye başlanan Assassin's Creed II oyunu, oyun serisinin en sevilen karakteri olan Ezio'nun İtalya'daki maceralarını anlatıyor. Serinin ikinci oyunu olan Assassin's Creed II, ilk oyunda yapılan hataların düzeltilerek ve üstüne bir şeyler konarak yapılmış bir oyundu.

Bundan dolayıdır ki oyunseverlerin kalbinde bu oyunun yeri daima ayrıdır. Böyle bir oyunun ücretsiz hale gelmesi şüphesiz oyun oynayan herkesi mutlu etmiştir. Ayrıca daha önce de sevilen oyunlardan biri olan Tom Clancy's The Division 2 Ubisoft tarafından oyunseverlere ücretsiz olarak verilmişti. Bu iki oyun gibi ücretsiz olarak alabileceğiniz oyunlar gelecek haftalar da gelecek gibi duruyor. Epic Games Store tarafından ise 16 Nisan Perşembe günü Just Cause 4'ün ücretsiz olarak verileceği duyuruldu.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: assassin's creed ii
Bunu beğenen ilk kişi ol.