tarafından - Nisan 14, 2020
262 görüntüleme

Realme akıllı telefon firması piyasaya süreceği Realme 6 telefonlarının Türkiye satış fiyatlarını açıkladı. Firma fiyat açıklamasını sosyal medya uygulaması youtube üzerinden yaptı. Firma telefonların yanı sıra buds air isimli kulaklığının da satış fiyatını açıkladı.

Telefonların Satış Fiyatları Hakkında Bilgiler

Realme firmasının Türkiye'de satışa sunacağı telefonların Türkiye satış fiyatları hakkında bilgiler şunlardır; Realme 6 telefonunun 4Gb Ram'e sahip olan modelinin normal satış fiyatının 2999 tl olacağı ön siparişin ise 2399 tl'den satılacağı açıklandı. Realme 6'nın 6Gb Ram'e sahip olan modelinin satış fiyatı ise 3199 olarak belirlendi. Realme 6 Pro model telefonun ise satış fiyatı 3899 olarak açıklandı.

Realme 6 Pro'yu bekleyen kişilerin ise telefon piyasaya çıkmadan ön siparişle alma şansının bulunduğu ve ön siparişle 3199 liraya satın alabilecekleri açıklandı. Realme 6i modeline sahip telefonun satış fiyatı ise 2399 TL olarak belirlendi. Bu modeli de alıcılar ön siparişle almak istediklerinde ödeyecekleri fiyatın 1799 olacağı bildirildi.

Yeni Kablosuz Kulaklığın Fiyatı Açıklandı

Realme firması Realme 6 serisine ait telefonların Türkiye pazarında satışa sunulacağı fiyatları açıklarken ürettiği yeni kablosuz kulaklığın fiyatının da açıklamasını yaptı. Youtube üzerinden yapılan açıklamada buds air kablosuz kulaklığın 549 liradan satışa sunulacağı açıklandı. Bu açıklamalar sonrasında Realme telefonlarının ve kablolu ya da kablosuz şarj edilebilmesi özelliğine sahip kulaklığın kişiler tarafından yoğun olarak talep edilmesi bekleniyor

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: realme 6, telefon
Bunu beğenen ilk kişi ol.