tarafından - Nisan 14, 2020
268 görüntüleme

Bugün lansmanının yapılacağı OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro ile ilgili farklı bir durum oldu. Lansman öncesinde bir youtuber tarafından OnePlus'ın tanıtacağı serinin güçlü üyesi OnePlus 8 Pro'yu önceden görüntüledi.

Lansman Öncesi

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticisi firma, OnePlus 8 serisi için bugün bir etkinlik düzenleyecek ve tanıtımını gerçekleştirecek. OnePlus 8 Pro da amiral gemisi akıllı telefonların en güçlü üyesi olarak biliniyordu. Ancak OnePlus 8 Pro bir video ile lansman öncesinde görüntülendi.

120 Hz Yenileme Hızı

YouTuber Marques Brownlee, sosyal medyada bir paylaşımda bulundu. Bir video paylaşan youtuber, OnePlus 8 Pro'nun dış görünüşünü gösterdi. Videonun içeriğinde ise 120 Hz yenileme hızında çalışan bir telefon olduğunu ve 240 Hz dokunmatik örnekleme ile 1440p QHD+ çözünürlükte yenileme hızı sunduğunu belirtti.

90 Hz Bulunmuyor

120 Hz veya 60 Hz yenileme hızı seçeneklerine sahip olmasına rağmen 90 Hz seçeneği sunulmadığı ayarlar kısmında görülüyor. Amiral gemisi akıllı telefonların en güçlü üyesi OnePlus 8 Pro, kavisli AMOLED ekran ve HDR10+ desteği sunmakta. Parmak izi okuyucusu ise etkileyici akılı telefonun ekranın altında yer alıyor.

Kamera Sayısı Hakkında

YouTuber Marques Brownlee, özel bir kılıf ile tanıtımı gerçekleştiriyor. Bu özel kılıf sayesinde detayları gizlemiş oldu. Bu yüzden arka kısımda bulunan kameraların sayısı henüz bilinmiyor. Ancak dikey bir kurulumu olacağı şimdiden belli oldu. Dört gözle bekleyenler için ise yeni telefonu duyurmasını beklemek tek çare olarak kaldı.

Yayınlanan: Teknoloji
Başlıklar: oneplus 8 pro
Bunu beğenen ilk kişi ol.