Hakan Bozkurt
tarafından - Nisan 24, 2020
325 görüntüleme

Aşk 101 dizisi Netflix’te izleyicilerle buluştu

 

Heyecan ve merakla beklenen gün geldi ve Netflix, 8 bölümlük Aşk 101 dizini izleyicilere sundu. Pınar Deniz,Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Kaan Urgancıoğlu, Alina Boz, Tuba Ünsal, Bade İşçil, İpek Filiz Yazıcı, Selahattin Paşalı’nın başrollerinde yer aldığı diziyi Netflix platformundan izleyebilirsiniz.

Diziden bir sahne de twitter’da paylaşıldı. O günkü sen, bugünkü senle karşılaşsa ne söylerdi?

 

Öğretmenlerinin bir basketbol koçuna âşık olmasını sağlamaya çalışan dört isyankâr ve bir örnek öğrenci, birlikte arkadaşlığı, aşkı ve kendileri olma cesaretini öğrenir.

Bölümler ve özetleri ile sürelerini aşağıda bulabilirsiniz.

1. İlk An
45 dk.

Okulda ortalığı birbirine katan Eda, Osman, Sinan ve Kerem, okuldan atılmamak için tek umutlarının merhametli öğretmenleri Burcu olduğunu fark eder.

2. Hayranlık
39 dk.

Grup, Işık’ın yardımıyla Burcu ve Kemal’in bir rock konserinde bir araya gelmesini sağlar. Konserden sonra Kemal, Burcu’yu evine bırakmayı teklif eder.

3. Tutku
35 dk.

Burcu ve Kemal aralarındaki çekimi fark eder. Eda, Kerem ile arasına mesafe koyar. Sinan, Işık’a açılma konusunda tereddüt yaşamaya devam eder.

4. Özlem
35 dk.

Işık, Eda’yı hayallerinin peşinden koşmaya teşvik eder. Grup, Tuncay’ı sınar ve onun Burcu’yu hak etmediğini fark eder.

5. Şefkat
41 dk.

Osman, Tuncay’ı karanlık bir işe çeker. Ancak bu ortaklık beklenmedik şekilde sonuçlanır. Işık ise Burcu ve Kemal’in birlikte çalışması için bir bahane bulur.

6. Eğlence
34 dk.

Eda, Işık ve Burcu şarap eşliğinde aşktan konuşur. Yetişkin Işık, doğum gününü arkadaş grubuyla birlikte Boğaz’da kutladıkları akşamı anımsar.

7. Değişim
48 dk.

Tuncay, Burcu’ya kötü bir haber verir. Okul laboratuvarında yaşanan bir olay, Necdet için bardağı taşıran son damla olur. Grup, okuldan atılmayla karşı karşıya kalır.

8. Özel Bir An
47 dk.

Öğretmenler, herkesin içinde özür dileyip pişmanlıklarını dile getirmeleri karşılığında gruba son bir şans verir. Kemal ve Burcu, onlara oynanan oyunu öğrenir.

Yayınlanan: Gündem, Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.