Cemal Tekin
tarafından - Mayıs 4, 2020
575 görüntüleme

Kuaförler ve berberler açılıyor mu? Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklaması!

Kuaförlerin ve berberlerin ne zaman açılacağı binlerce kişi tarafından merak ediliyordu. Koronavirüsün etkisinin azalması nedeniyle açıklanan normalleşme planı belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası kuaförler ve berberlerin açılış tarihi açıklandı. Peki, Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? Kuaförler ve berberler açılıyor mu? İşte detaylar...

Berberler ve kuaförler ne zaman açılacak? sorusu yoğun olarak araştırılıyordu. Koronavirüs nedeniyle kuaför, berber ve güzellik salonları kapatılmıştı. Kişisel bakım ihtiyacı nedeniyle açılması beklenen kuaförler ve berberlerle ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamalar sonrası normalleşme planı da belli oldu. Peki, Kuaförler ve berberler açılacak mı? İşte açılış tarihi...

BERBERLER VE KUAFÖRLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs nedeniyle kuaförler, berberler ve güzellik salonları kapatılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamasına göre 11 Mayıs'ta berberler ve kuaförler hizmete açılacak. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya'daki Huber Köşkü'nde video konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, dünyanın tamamıyla birlikte Türkiye'yi de etkileyen Kovid-19 salgınında önemli bir dönüm noktasına gelindiğini dile getirdi.

"DÜNYANIN TAMAMINDA HİÇBİR ŞEY TAM MANASIYLA NORMAL DÜZENE DÖNEMEYECEK"

Türkiye'nin Kovid-19'a karşı örnek bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

"Hastalığın tespiti ve tedavisi konusunda kendi özgün modellerimizi geliştirip uygulamaya geçirdik. Bu sayede hem ölüm oranımızı çok aşağıda tuttuk, hem de hastalığın yayılma hızının önünü hızlı şekilde şekilde kestik. Dünyanın tamamıyla birlikte ülkemizde de hiçbir şey tam manasıyla eskiden bildiğimiz normal düzene dönmeyecektir, dönemeyecektir. 

"BU HAFTA SONU DA SOKAĞA ÇIKMA SINIRLAMASI UYGULAMASI SÜRDÜRÜLECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta sonu da sokağa çıkma sınırlaması uygulamasının sürdürüleceğini söyledi.

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Demokratik yöntemlerle iktidara gelmek yerine, darbeyle ülkenin yönetimini gasbetme hevesiyle hareket edenler, 15 Temmuz’da milletten aldıkları derse rağmen aynı yolda yürümekte ısrar ediyorlar. Atatürk Havalimanı arazisinde 45 gün içinde kurmayı başardığımız 1000 yataklı hastaneyi dahi, '14 milyar lira uçtu' diyerek karalamaya kalkan bu zihniyetin artık sonu gelmiştir. Kullanan herkesin hayranlığını dile getirdiği İstanbul Havalimanı'nı hala hazmedemediklerini görüyoruz." 

 

Yayınlanan: Gündem, Toplum
Bunu beğenen ilk kişi ol.