Deniz Köse
tarafından - Haziran 1, 2020
250 görüntüleme

Hande Erçel enerjiyi   depoladı, şimdi dizi zamanı! Sen Çal Kapımı isimli diziyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Erçel, büyük heyecan yaşıyor. Ünlü oyuncu, Siyah İnci dizisiyle başlayan en son Azize ile son bulan 2017, 2018 ve 2019 yıllarında hep derinliği olan  karakterlere hayat verdi.

 

Siyah İnci de Hazal’a hayat verdi. Halka da Müjde’yi canlandırdı. Azize dizisinde yine dram ağırlıklı bir portre çizdi. Oyuncu Aşk Laftan Anlamaz dizisinden bu yana 3 yıldır ekranda hayranlarına gözyaşı döktürdü. Şimdi ise yenilenme ve eğlenceli bir rolle ekrana dönme vakti...

Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde yer alan Hande Erçel, en çok da canlandıracağı karakterin gülümseyen bir karakter olmasına seviniyor.

Yeni bir işe başlamanın heyecanını içinde hisseden oyuncu Hande Erçel , Aralık ayında final yapan Azize’den bu yana 6 ay içinde enerji topladı. Şimdi enerjinin kendisini ilerleteceğine  inanan güzel oyuncu Hande Erçel, hayranlarının karşısına çıkmak için can atıyor. 

Hande Erçel, “Yayına da yakın bir zaman kaldı. Şu dönemde bir işe başlamak çok zor. Bizi koruyarak, dikkat ederek başlayacak. Bakalım nasıl olacak, biz de yeni bir deneyim yaşayacağız” diye konuştu.

Eda Yıldız karakterini canlandıracak olan Hande Erçel, bütün umudunu eğitim hayatına bağlayan bir genç kız olarak ekrana dönüyor.

Eda’nın yurt dışı eğitimini keserek lise mezunu kalmasına neden olan kişi ise Kerem Bürsin’in canlandıracağı Serkan Bolat.

Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif ediyor.

Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda büyük ve tutkulu bir aşk yaşayacak. Tabii ki bu aşkta birçok zorluk da var.

Hande Erçel için şartlar uygun ve Eda karakteri ile dönüşü de son yıllarda eline geçen en iyi fırsat olarak görünüyor.

Öte yandan uzun süredir aşk yaşadığı Murat Dalkılıç'la Temmuz ayında evleneceği konuşulan güzel oyuncu  karantina sonrası soluğu güzellik merkezlerinde almaya başlayıp kendisini yoğun bir bakıma aldı.
Hande Erçel, karantina sonrası kendini bakıma aldı. Takvim’den Ufuk Özcan’ın yazısına göre, bağışıklığı zayıf olduğu ortaya çıkan güzel oyuncu, bağışıklığını güçlendirmek için damardan C vitamini takviyesi almaya başladı. Erçel gibi damardan C vitamini katkısı olan ünlülerin arasında Çağla Şıkel'den Özge Ulusoy'a kadar birçok isim var…

Hande Erçel'in yaptırdığı bir diğer yöntem ise göz altlarının pürüzsüz olması için göz çevresine uygulanan patentli mikro kanal bant teknolojisiyle üretilmiş patch'ler (bantlar) kullanması. Yara bandı gibi göz altına yapıştırılan bu bantlar göz çevresine botoks etkisi yaratıyor .

 

 

Yayınlanan: Gündem
Başlıklar: hande erçel, gündem
Beğen (2)
Yükleniyor...
2