Deniz Köse
tarafından - Temmuz 10, 2020
1,111 görüntüleme

 

Erasmus Muharrem kimdir sorusuyla bugün twitter üzerinde açılan yeni bir hesap tarafından atılan tweetlerin yayılması üzerine birçok kişinin ana sayfasına düşen olay twitter halkı  tarafından araştırılıyor ve twitter  gündeminden düşmüyor.  Twitterın   gündemine bomba gibi düşen Erasmus Muharrem olayı kullanıcıların bir hayli ilgisini çekmiş durumda...Bugünün en çok konuşulan olayları arasında yer alan Erasmus Muharrem kimdir? Erasmus Muharrem olayı nedir? Erasmus Öykü ve Enayi Enayi adlı hesap arasında neler yaşandı? İşte, merak edilenler…

Enayi Enayi kullacı adı adıyla açılan hesap tarafından 330 twet atılarak anlatılan hikaye Erasmus  Öykü ve Erasmus Muharrem olayı şeklinde gündem oldu ve Twitter ahalisi tarafından oldukça merak ediliyor .

Enayi Enayi isimli kullanıcının bugün paylaştığı 330 twet  sosyal medyanın başlıca konuşulan gündemleri arasında yerini aldı. EnayiEnayi tarafından atılan tweetlere göre  Öykü ile  arasında yaşanan 5 yıllık birliktelik Öykü’nün Erasmusa gidip Enayi Enayiyi Erasmus Muharrem ile aldatmasıyla son bulmuş. Aldatmayı kaldıramayan EnayiEnayi isimli kullanıcı yaşadığı sağlık problemlerini ve tüm yaşadıklarını peş peşe attığı tweetler ile anlattı. Tweetlerinde bahsi geçen Erasmus Muharrem ise kullanıcıların en çok araştırdığı isim oldu. Twitter tarihine Erasmus Muharrem olayı olarak geçen Erasmus Muharrem kimdir? Öykünün enayisi nickli hesaptan neler yazıldı? İşte, detaylar …

ERASMUS MUHARREM OLAYI NEDİR VE ERASMUS MUHARREM KİMDİR?

Bugün Twitter’ın belki de en çok konuşulan kişileri ve olayı haline gelen Erasmus Öykü ve EnayiEnayi isimli kullanıcı arasındaki birliktelik araştırılmaya devam ediyor. Enayienayi ile Öykü’nün birlikteliğinin Öykü’nün Erasmus’a gitmesi ve onu aldatmasıyla noktalandığını belirten EnayiEnayi tüm yaşadıklarını 330 twetten oluşan flood’unu herkesle paylaştı.

Sevgilisi Öykü’nün Erasmus’a gittiğinde ev arkadaşının sevgilisinin arkadaşı Erasmus Muharrem ile  yakınlık kurduğunu söyleyen Enayi Enayi ““ve erasmusta muharremle olduğun gece  intihar ettim” sözüyle sosyal medyada dikkatleri çekiyor. Sevgilisi Öykü’nün mutlu şekilde devam ettikleri ilişkilerinin Erasmus’a gittiğinde
bittiği ve orada kendisini aldattığını  ifade eden EnayiEnayi’nin atığı bazı tweetler;

“” bana ilişki içinde ve özellikle son 1 senede uyguladığın duygusal , cinsel istismar ve duygusal şiddetten ve onun sonucunda anksiyete bozukluğu, major depresyon, cinsel bozukluk, panik atak krizleri ve intihar teşebbüslerinden bahsedeceğim öykü”

“28 yaşındayım ve “senin yaşadıklarının %10unu yaşasam şimdiye ölmüş olurdum” dediğin bir hayat yaşadım. bu yaşa kadar psikolog ve psikyatriste gitmedim (sağlık raporları dışında) ilaç kullanmadım, hele ki panik atak ve anksiyete gibi şeylere dünyada en uzak insanlardan biriydim,”

“her gün büyük acılar çekiyorum, yemek yeme , uyuma gibi temel işlevleri bile gerçekleştiremiyorum, her gün ölmeyi düşlüyorum. aileme ne durumda olduğumu sorabilirsin. bunun yegane sebebi ilişki içi uyguladığın sistemli istismar ve duygusal-psikolojik şiddet. hepsini açıklayacağım,” “gördüğün gibi duygusal şiddet ve istismarın tüm belirtilerini taşıyorum. hayatımda ilk kez geçen sene seninle tartışırken panik atak krizine girdim ve kaldırıma
yığıldım. 1 ay kadar önce yine tartışmamızda balkona yığıldım ve panik atak geçirdim. o günden sonra sürekli oldu,” “ve erasmusta muharremle olduğun gece intihar ettim. bileklerimi kestim. anlık müthiş bir ölme isteğiydi. hani etta james tarzı şarkılardaki gibi. i’d rather go blind gibi. bunu yaşamak, daha doğrusu yaşatmandansa ölmeyi tercih ederdim. şimdi istismarını anlatacağım,” 

 Hal böyle olunca sosyal medyada çok konuşulan ve trend listesinden hiç düşmeyen 330 tweetlik bir flood CHP'li vekil Muharrem İnce'nin ilgisini çekti. Twitter hesabından olayla ilgili açıklama yapan Muharrem İnce'nin tweeti kısa sürede binlerce retweet aldı. 

 Muharrem İnce  "330 tweetlik Öyküde geçen Erasmus Muharrem kimsen çık ortaya kardeşim. Memleketteki 60 bin Muharremi zan altında bırakmaya ne hakkın var? Bizim zamanımızda Erasmus mu vardı gençler? Beni niye karıştırıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

 

Yayınlanan: Nedir, Kimdir, Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.