Deniz Köse
tarafından - Ağustos 28, 2020
362 görüntüleme

Magazinle ilgilenin ya da ilgilenmeyin, Şeyma Subaşı ve Guido aşkıyla ilgili kulaklarınıza mutlaka bir şeyler gelmiştir. 

Bir buçuk yılı aşkın süredir birliktelikleri olan Şeyma Subaşı ve Guido ile ilgili zaman zaman ayrılık haberleri ortaya atılıyordu ancak bu defa ayrılık haberleri doğru! Şeyma Subaşı,  Guido ile olan fotoğraflarını çoktan Instagram hesabından kaldırdı bile...

Çok normal, insanlar ayrılabilirler ama asıl bizi şoka uğratan; ayrılık nedeni ile ilgili gündeme bomba gibi düşen iddia oldu! Söylentilere göre Şeyma Subaşı,  Guido'nun faturalarını ödemekten artık bıkmış!

Tam olarak ne faturası bilmiyoruz ama yine söylentilere göre Guido elini hiç cebine atmıyormuş... Bu durumdan illallah gelen Şeyma, sonunda sevgilisi Guido’yu  terk etmiş...

Tabii bu söylentilerin yanında bir de Şeyma Subaşı’nın  konuyla ilgili açıklaması var. Şeyma konuyla ilgili, "Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun sürmesine yetmedi, o başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık" açıklamasını yaptı.

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.