tarafından - Ağustos 28, 2020
378 görüntüleme

Danla Bilic ve Cemal Can Canseven neye hazır?

Danla Bilic ve Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yakın arkadaş olduklarını bilmeyen yok. İkili son olarak birlikte poz vermiş ve bu kareleri "Biz hazırız" notuyla paylaşmış. İyi de Danla Bilic ve Cemal Can Canseven tam olarak neye hazır?

İlk kez gezi vlog'larından tanımıştık

Danla Bilic her ne kadar makyaj videolarıyla tanınsa da eğlenceli gezi vlog'larının yeri bir başkaydı. Bu gezi vlog'ları 2019'da Danla Bilic'e hem takipçi kazandırmış hem de sempatiklik katmıştı. Bu eğlenceli gezi vlog'larında yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'e de yer veren Danla Bilic, daha sonra Survivor'a katılan ve hatta şampiyon olan yakın arkadaşı Cemal Can'la bizi ilk defa buluşturmuştu.

"Biz hazırız" dediler

Araya Corona süreci girdi ve Cemal Can da tam bu süreçte Survivor'a başladı. Hak ettiği bir birincilikle Türkiye'ye dönen Cemal Can, adada yaşadıklarını tek tek itiraf etti. Bu dönem de kapandı. Şimdi herkes merak ediyor bir sonraki adımı. Danla Bilic, ilk müjdeyi vermiş. Adeta düğüne katılır gibi şık kıyafetler içinde kameralara poz veren Danla Bilic ve Cemal Can Canseven, bu kareleri sosyal medyadan paylaşmış. "Biz hazırız" notunu da eklemişler.

Ortak proje gelirse şaşırmayız

İyi de Danla Bilic ve Cemal Can Canseven tam olarak neye hazır? Evlenmeye değil herhalde, onlar çok yakın iki arkadaş. Danla Bilic'in Cemal Can'ı yalnız bırakmayacağına eminim. İkilinin okul yıllarından başlayan arkadaşlıkları -tüm nazarlardan uzak bir şekilde- devam ediyor. Ben ikilinin gezi vlog'ları çekmeye başlayacağını düşünenlerdenim. Ortak bir projeye imza atacaklar ve şimdiden birlikte gözüküyorlar sanki. Tanıtım gibi. Nasıl Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizilerinin tanıtımı için sık sık story paylaşıyorlar, işte bu da aynı hesap. Youtube'da Danla Bilic destekli bir Cemal Can projesi veyahut ikilinin ortaklaşa gerçekleştireceği bir sürprize hazırlanıyoruz sanki yavaştan...

Danla Bilic kimdir? Danla Bilic’in gerçek adı ne? Hayat hikayesi…

Survivor'da ilgi toplayan Cemal Can'ın en yakın arkadaşı olan Danla Bilic'in hayat hikayesi merak ediliyor. Youtuber olarak büyük hayran kitlesine ulaşan Danla, paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle de dikkatleri üzerine toplayan Bilic hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Danla Bilic kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu…

Danla Bilic, 1994 doğumludur. Youtube’da paylaştığı makyaj videolarında yaptığı sert eleştirileriyle fenomen olan Danla Bilic hakkında merak edilenler haberimizde… Danla Bilic nereli ve kaç yaşında?

DANLA BİLİC KİMDİR?

Gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile tanınmış olsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti.

Bir dönem Twitter hesabı üzerinden yerli ve yabancı futbolcular ile iletişime geçen ve kendisini trans birey olarak tanıtan Danla Bilic, bir çok sosyal medya kullanıcısını ise trolleyerek ilginç tepkiler almıştır.

Paylaşmış olduğu videolara verdiği isimlerle dikkatleri üzerine toplayan Danla Bilic, kendi makyaj markasını oluşturmuştur. Şimdilerde gezi vlogları ile adından sıkça söz ettiriyor.

Sıkı bir Galatasaray taraftarı olan Danla Bilic, 1.65 metre boyunda, 61 kilo ve Terazi burcudur.

 

Yayınlanan: Kimdir, Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.