tarafından - Eylül 18, 2020
905 görüntüleme

Ümit Can Uygun'un annesinin şüpheli ölümünde flaş gelişme! Müge Anlı canlı yayınında kritik ihbarlar!

Ankara'daki evinde 3 Haziran günü ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ı öldürdüğü ileri sürülen Ümit Can Uygun'un annesi dün gece ıssız bir yerde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır'ın cinayet şüphelisi Ümit Can Uygun'un annesinin şüpheli ölümünün ardından Müge Anlı'nın bugünkü yayınına olayla ilgili çarpıcı ihbarlar geldi. İşte Müge Anlı canlı yayına gelen ihbarın ayrıntıları...

Ankara'daki evinde 3 Haziran günü ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi talihsiz kızlarının cinayete kurban gittiğini savunuyordu. Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini savunan aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı işaret ediyordu. Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyip cinayet ihtimali üzerinde durdu.

Aleyna'nın intihardan önce şiddet gördüğü, tırnaklarında erkek DNA'sının bulunduğu da ortaya çıkmıştı. Daha önce de defalarca genç kıza şiddet uyguladığı belirlenen Ümit Can'ın cinayete intihar süsü verdiği düşünülüyordu. Tüm bu gelişmeler üzerine Bakanlık devreye girdi, soruşturma başlattı.

Aleyna Çakır gibi Sosyal Hizmetler yurdunda kalan kızların Ümit Can'ın annesi G.U. tarafından gece yaşamına yönlendirildiği iddiası üzerine de giden Bakanlık, bu konuyla ilgili de soruşturma başlattı.

ŞÜPHELİ İNTİHAR
Bakanlık soruşturmasının ardından Ümit Can'ın annesi G.U. dün akşam saatlerinde ıssız bir alanda başına tek el silahla ateş etmiş olarak ölü bulundu.

G.U.'nun intiharı 'şüpheli' olarak yorumlanırken ağzında maskesi ve tek ayağında ayakkabısı olması şüpheleri iyice arttırdı.

Tüm bu gelişmeler ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ihbarlar yağdı. Edinilen bilgiye göre, Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak adı geçen Ümit Can'ın annesinin dün akşam kafasına sıkılan tek el kurşunla intiharının üzerine Müge Anlı'nın yayınına ihbarlar gelmeye devam etti.

SİYAH ARAÇLA GELİP BEYAZ ARACA BİNDİ
Canlı yayında ismini gizli tutan ihbar sahibi olay günü intihar ettiği düşünülen G.U.'nun evine yakın bir parka siyah bir araçla geldiğini, bir süre sonra beyaz sedan kasa otomobile binip gittiğini ifade etti. 1 saat sonra parka yakın camiiden bir kadın kaybına dair anonsun yapıldığı da ihbara eklendi.

KAYIP ANONSU
Kayıp anonsundan 5 dakika sonra sosyal medyada açıklama yapan avukatın yanında bir kişi ile elindeki fotoğraftaki G.U.'nun kayıp olduğunu sorduğunu aktardı. Ardından Müge Anlı'nın canlı yayına hafriyat kamyonu kullanan bir görgü şahidi bağlandı.

BİR EL SİLAH SESİ…
Olay günü saat 18.00 civarında kamyonuyla hafriyat dökmek için G.U.'nun cesedinin bulunduğu yere geldiğini, bu sırada sonradan Ümit olduğunu öğrendiği siyah tişörtlü birinin bağırarak telefonla konuştuğunu gördüğü söyledi. O esnafa bir el silah sesi duyduğunu, oradaki güvenlik görevlileri ile olay yerine baktığını, Ümit'in hala bağırarak sizin yüzünüzden oldu diye söylemde bulunduğunu ve yanında da beyaz sedan araç gördüğünü sözlerine ekledi.
Yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir görgü tanığı saat 15.00 civarı parkta otururken siyah bir araçla G.U.'nun parka geldiğini bir süre sonra beyaz araçla gittiğini gördüğünü açıkladı.

Programa gelen ve yayında paylaşılan başka bir ihbarda ise G.U. ile aynı kurumda çalıştığını, G.U.'nun bu tip yasadışı işlerle uğraştığını, kurum yönetimine şikâyette bulunduğunu, fakat şikayetleri sonrasında kendisinin ve arkadaşlarının para cezası aldığını iddia eden bir şahıs bağlandı.

Bu kişi, Şubat ayında kuruma yakın bir kafede G.U., Ümit, Aleyna ve bir başka kadını tartışırken gördüğünü, kafenin lavabosunda Aleyna ile konuştuğunu, vücudunun morluk içinde gördüğünü ihbar etti.

 

Yayınlanan: Gündem, Toplum
Bunu beğenen ilk kişi ol.