tarafından - Mart 29, 2021
498 görüntüleme

SALDIRIYA UĞRAYAN BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. İşte Benim Stilim programında yarışan ve daha sonra Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Ablasından sonra kendisi de İşte Benim Stilim adlı programda yarışmacı olmuştur.

Babası Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda yerel gazetede köşe yazmaktadır. Bahar Candan, ailenin ortanca kızıdır. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan Bahar Candan katıldığı yarışmada yürüyüşü, konuşma şekli ve sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon"  isimli parçasına çektiği kliple adından çokça söz ettirmiştir.

 

HER HAREKETİYLE OLAY OLAN BAHAR CANDAN SALDIRIYA UĞRADI.

Geçtiğimiz günlerde Uludağ'da katıldığı partide bir erkeğin saldırısına uğrayan Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan telefonla katıldığı bir sabah programında saldırganı tanımadığını söylemişti.  Ancak daha sonra ortaya çıkan iddialarda Bahar Candan’a saldıran kişinin erkek arkadaşı Murat D. olduğu ortaya çıktı. İddialara göre Bahar Candan sevgilisi Murat D. ve arkadaşları ile birlikte tatil için Uludağ’a kayak yapmaya gitmişti. Hep birlikte otele yerleştikten sonra lobide biriyle konuşan Bahar’ı gören sevgilisi kıskançlık krizine girdi. Odaya çıktıklarında çift arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve Murat D. elindeki cep telefonuyla Bahar Candan’ın yüzüne vurdu. ABLASI YALNIZ BIRAKMADI. Bahar Candan Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Haberi İstanbul’da evindeyken duyan Nihal Candan kardeşinin yanına gitti ve bu süreçte onu hiç yalnız bırakmadı. Olayı instagram hikayesinden duyuran Nihal Candan, kadına şiddet olayına duyarsız kalınmaması için bunu paylaştığını söyledi. İlk müdahalesinin ardından kardeşini alıp İstanbul’a dönen Nihal Candan, yüzünde iz kalmaması için Bahar’a İstanbul’da iyi bir estetik cerrahı buldu ve tedavi ettirdi.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI.

Kavga seslerini duyan otel çalışanları jandarma ekiplerine haber verdi. Otele gelen Uludağ İlçe Jandarma ekipleri saldırganı gözaltına aldı ve adliyeye sevk edildi. Murat D., çıkarıldığı mahkeme kararıyla adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. DESTEK YAĞDI. Haberi duyan hiç kimse bu duruma sessiz kalamadı. Sosyal medyada açılan #BaharCandanYalnızDeğildir hashtagi ile kadına şiddet olaylarının artık son bulması gerektiğini savunan kişiler sayesinde bu olay kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Birçok kişiden Bahar Candan’a destek yağdı.

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.