Muhammet Kaya
tarafından - Şubat 1, 2022
259 görüntüleme

İrem Helvacıoğlu'nun kabus dolu anları! Köpeği katleden kişi tarafından ölümle tehdit edildi

 

İrem Helvacıoğlu'nun 4 yıl önce Çeşme'de bulup sahiplendiği köpeği Patpat bir cani tarafından katledildi. Şahıs, köpeği öldürüp gömmesinin ardından İrem Helvacıoğlu ve çevresini ölümle tehdit etmeye başladı. Güzel oyuncu, hayatının şokunu yaşadı.

Bir döneme damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinde hayat verdiği Nefes karakteri ile kariyerinde büyük bir yükselişe geçen güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün aldığı haberle adeta yıkıldı.

Takvim'in haberine göre; İrem Helvacıoğlu, 4 yıl önce yakın bir arkadaşı tarafından yaralı halde bulunup sahiplendiği Pappat isimli köpeğin Çeşme'de katledildiğini açıkladı. Helvacıoğlu, köpeklerinin komşusu tarafından vurularak öldürüldüğünü ifade ederek, "Ne ile ifade edeceğimi bilemediğim bir varlık tarafından güzel ruhlu bir bebek katledildi" şeklinde konuştu.

Olayla ilgili ortaya çıkan detaylar şoke etti. Şahıs, köpeği çok havladığı için vurduğunu ve gömdüğünü söyledi. O cani kendisini şikayet eden Helvacıoğlu'nun yakınını ölümle tehdit etti. Jandarma ekipleri ise şüpheliyi göz altına alırken, oyuncunun yakınını ise koruma altına aldılar.

 

 

Yayınlanan: Gündem
Bunu beğenen ilk kişi ol.