tarafından - Ekim 15, 2019
353 görüntüleme

Apple telefonları yönünden daha önce yaptığı çok başarılı tahminleriyle tanınan ünlü Apple analisti ve incelemeci Ming-Chi Kuo, yeni gelecek iPhone SE 2'ye ait özellikleri ve telefonun fiyatını açıkladı.

Daha önce yine iPhone SE 2 ile ilgili olarak 2020 yılı ilk çeyreği itibariyle piyasada olacağı iddiasından bulunan analist Ming-Chi Kuo, bu defa da telefonun özelliklerini kamuoyuna duyurdu. Tasarım yönünden yeni cihazın iPhone 8'e benzeyeceğini ifade eden Ming-Chi Kuo, yeni nesil iPhone SE 2’nin 64/128 GB depolama, 3 GB RAM ve de Touch ID özelliği ile birlikte geleceği iddiasında bulunuyor. Ayrıca Kuo' ya göre iPhone SE 2, Kırmızı, Uzay Grisi ve Gümüş renklerinde piyasaya sunulacak

Fiyatı Ne Olacak?

iPhone SE, piyasaya çıktığı 2016 yılında 399 dolarlık etiket fiyatıyla çıkmıştı ancak Apple bu fiyatta indirim yaparak fiyatı 349 dolar olarak belirlemişti. Ming-Chi Kuo, teknoloji devi Apple'ın iPhone SE 2 için de benzer yola başvuracağını iddia ederek, telefonun 399 dolardan satışa çıkarılacağını beyan ediyor.

Yüz Tanıma Yerine Parmak İzi

iPhone SE 2, büyük alt ve üst çerçeveleri bulunan iPhone 8’e benzemesi sebebiyle Face ID yani yüz tanıma teknolojisi ile değil Touch ID yani parmak izi okuma ile piyasaya çıkacak. iPhone SE 2, belirlenen düşük fiyatı ile kayda değer satış rakamlarına ulaşabilir. iPhone SE 2 cihazın 2020 yılı ilk çeyreği itibariyle piyasaya çıkması bekleniyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.