tarafından - Ağustos 28, 2019
533 görüntüleme

Disney tüm dünyada popüler olan çizgi film serisinden esinlenerek 90’lı yıllarda oyun haline getirilen The Lion King (Aslan Kral) ve Aladdin efsanesini remastered oyunlarını hazırlıyor. The Lion King oyunu ile ormanlarda farklı maceralar kurgulanırken, Aladdin ile çöl hayatında inanılmaz heyecan dolu serüvenler oyun severlere sunulacak.

Disney oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği bilgisini henüz vermese de oyun severlerin ilgisini bir anda üzerine çekmeyi başarmıştır. Remastered oyunlar son dönemlerde tüm oyuncuların favorisi haline geldi. Disney 1992 yılında oyun haline getirilen Aladdin ve 1993 yılında oyun versiyonu yapılan The Lion King’in neredeyse çeyrek asır sonra yeniden grafik ve ses efektleri düzenlemesi nostalji sevenleri memnun etmiş görünüyor.

Yeni düzenleme ile ormanların kralıyla ve Aladdin ile ilk kez tanışacak olan genç jenerasyon oyunu merakla bekliyor. Disney böylelikle remastered oyunlarına The Lion King ve Aladdin olarak iki yeni üyeyi dahil ediyor.

Beklenen İlgi Görülmeyince Böyle Bir Yol Denendi

Disney yakın zamanda vizyona giren Aladdin filminden beklediği ilgiyi görmediğini düşünse de yeniden hayat verilen Aladdin oyunundan şimdiden beklenilenden fazla ilgiyi hissetmiş durumda. Disney bu ilgiyi karşılıksız bırakmadan nostalji karakterlerin yer aldığı oyunu en kısa zamanda oyun severlerle buluşturmayı hedefliyor. The Lion King ve Aladdin oyunlarının piyasaya ne zaman çıkacağı konusunda ise bir açıklama henüz yapılmış değil.

Disney sadece The Lion Kin ve Aladdin oyunlarının yeni versiyonlarının tasarımını ve seslendirmesinin yapıldığını duyurmuştu. Oyunun nasıl oynanacağı, hangi uygulamalardan ulaşılacağı ve Gsm uygulamaları olup olmadığı hakkında bir açıklama yapmadı. The Lion King ve Aladdin nostaljisini dört gözle bekleyen oyun severler Disney’den gelecek haberlere odaklanmış durumda.

The Lion King ve Aladdin karakterleri ile yeni tanışacak olanlar ise şimdiden oyun hakkında bilgi bulmanın peşine düşmüş durumda. Öyle ki oyun hakkında fikir sahibi olmak isteyenler The Lion King ve Aladdin çizgi filmlerini izleyerek şimdiden kurgular yapmaya başlamıştır. Bu durum Disney’in gözünden kaçmamış olacak ki oyun hakkında küçük küçük tüyolar vererek ilgiyi daha da artırmış durumdadır.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.