tarafından - Eylül 12, 2019
596 görüntüleme

Türk sinemasına ilk olarak 2008 yılında kazandırılan Recep İvedik serisi altıncı filmin ne zaman çıkacağı merakla bekleniyor. İlk filmi ile izlenme rekorları kıran Recep İvedik filmi bir çok komedi filmi seven izleyenin kalbine taht kurmuş durumda bulunuyor. Bu yüzden de Recep İvedik’in yeni maceraları sevenleri tarafından merak ediliyor. Tabi eleştirmenlerde bu yeni filmin çıkmasını merakla bekliyorlar.

Son Film 2017’de Çıkmıştı

Recep İvedik serisinin son filmi olan Recep İvedik 5 2017 yılında izleyenlerle buluşmuş ve yine rekorlar kırmıştı. Sonrasında da takipçileri devam filmini merakla beklemeye başladılar. Altıncı filmin ise 2019 yılının Şubat ayında çıkacağı duyurulmuş sevenleri merakla o günü beklemeye başlamışlardı. Ancak film ilan edilen tarihte vizyona giremedi. Çünkü o sıralarda ise filmlerin yayının yapan firmaya karşı bir eylem başlamıştı. Bu eyleme birçok oyuncu ile beraber Şahan Gökbakar’da katılınca filmin yayını ertelenmiş oldu. Ardından hükümet devreye girerek sinema kanunu çıkardı ve sorun çözüldü. Sonrasında ise izleyiciler filmin çıkış tarihinin ne zaman olacağını merakla beklemeye başladılar.

Çıkış Tarihi

İzleyicilerin meraklı bekleyişi sonunda son buldu. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı açıklamada Recep İvedik 7 filminin vizyon tarihini açıkladı. Bu sayede filmin severleri rahat bir nefes alarak söz konusu tarihi beklemeye başladılar. Oyuncunun yaptığı açıklamaya göre Recep İvedik 7 filmi 8 Kasım’da izleyici ile buluşuyor.

Yeni Maceralar

Şahan Gökbakar yaptığı açıklamada filmin çıkış tarihinin yanı sıra yeni maceranın konusunu da açıkladı. Yeni vizyona girecek olan film de Recep İvedik bu sefer Kenya’da maceralarına devam edecek, Çünkü filmde Recep İvedik Konya yerine Kenya’ya gidecek, filmde neler olacağı, Recep İvedik’in nasıl durumlara düşeceği şimdiden merak edilmeye başlanmış bulunuyor. Söz konusu filmde iyi bir ekip çalışıyor ve bu yüzden yeni maceralarında en az öncekiler kadar izleyiciden tam puan alacağı belli oluyor. Söz konusu filmin oyuncuları arasında Şahan Gökbakar dışında Nurullah Çelebi ve Somer Kavran gibi isimler yer alıyor. Aynı zamanda filmin yönetmenliğini de yine Şahan Gökbakar’ın kardeşi Togan Gökbakar yapıyor. Filmin yapımcılığını ise Çamaşırhane Film üstlenirken filmin nasıl bir başarı elde edeceği de merakla bekleniyor.

Yayınlanan: Eğlence
Bunu beğenen ilk kişi ol.