tarafından - Eylül 16, 2019
78 görüntüleme

Game of Thrones isimli dizi Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödül töreninde ödülleri toplayan dizi oldu. Dizi toplamda 10 ödülün sahibi olarak şaşırttı.

İzleyiciler Beğenmemişti

Ödüllerin şaşırtmasının sebebi Game of Thrones isimli dizinin 8.sezonunun izleyiciden büyük tepki almış olmasıdır. İzleyiciler dizinin son sezon hikayesini beğenmemiş ve büyük tepki vermişlerdi. Ayrıca dizinin karanlık olduğu da diğer olumsuz eleştiriler arasındaydı. Ancak söz konusu dizi Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri’nin büyük çoğunluğunu alarak eleştirilerin gereksiz olduğunu ortaya koydu.

Dizinin Aldığı Ödüller

Microsoft Tiyatrosu’nda gerçekleşen törenden 10 ödül alarak ayrılan dizinin törende aldığı ödüllerden bazıları ise şunlardır; Olağanüstü Fantezi ve Bilim Kurgu Kostümleri, Üstün Görsel Efektler, Drama Serileri İçin Seçkin Oyuncu Seçimi ve Üstün Ses Düzenleme gibi ödüllerdir.

İkinci Dizi Çernobil

Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödül töreninde Game of Thranes dizisinden sonra en fazla ödül alan ikinci dizi Çernobil isimli dizi oldu. Çernobil dizisi geceden toplamda 7 ödülle ayrıldı. Söz konusu ödül töreni Emmy Ödül töreninden önce gerçekleşen ön ödül töreni özelliğini taşımaktadır. Asıl ödül töreni 22 Eylül Pazar gününde gerçekleşecektir.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.