tarafından - Ağustos 27, 2019
546 görüntüleme

Redmi Note 8 Pro için merakla beklenen tanıtımın düzenlenme tarihi belli oldu. Telefonların tanıtımlarının tarihi olarak bu perşembe günü seçildi. Tanıtım aşamasından önce ise telefonların tüm özelliklerinin olduğu bir doküman paylaşılarak özelliklerin tanıtımdan önce netleşmesi de sağlandı. Bu bilgiler şirket tarafından dağıtılan bilgiler olmamakla birlikte sızdırma yoluyla alınan bilgiler olarak ortaya koyulabilir.

Sızdırılan Bilgiler

Akıllı telefon modellerinin tanıtım günleri oldukça heyecan verici bir şekilde beklenmeye devam ediyor. Yeni trend olarak ise telefonların tanıtımlarına günler kala özelliklerin olduğu bilgilerin bir şekilde sızdırılması oldu. Sızdırılan bilgiler Redmi Note Pro serisi için de geçerli oldu. Tanıtımının perşembe günü yapılması beklenirken bilgiler çoktan internet kanalı ile yayılmaya başlandı. Telefonun takipçileri de tanıtım gününü beklemek zorunda kalmadan telefon hakkında bilgiler edindi.

Sızdırılan bilgilere göre ise yeni telefon hem ön hem da arka kamerasında Groilla Glass koruması ile birlikte piyasaya sürülüyor. Cihaz düşme durumunda en az hasarı almak için de koruması güçlendirilmiş bir hal alıyor. Ayrıca su sıçraması halinde de modelin korumasının olmadı bekleniyor. Satın almak isteyenlerin ise 3 farklı renk seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Buz zümrüt, beyaz ve elektro optik kül adı verilen seçimler arasından birini seçebilirsiniz. En çok merak edilen noktalardan bir tanesi de hangi ülkelerde satışa sunulacağının henüz net olmaması durumu ise hala belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Telefonun 293 dolar satış fiyatının olması da bir başka beklenti olarak yerini aldı. İşlemcisi Helio G90T olarak belirtiliyor. 64 veya 128 GB hafızasının olması depolama sorununun ortadan kaldırılması olarak da yorumlandı. Ağırlığı sadece 199 gram olarak tasarlanan telefonun mavi ışık filtresi, kart yuvası ve kulaklık girişi gibi çeşitli özellikleri de bulunuyor. Arka kamerasında Samsung kameralarından kullanan firma ön kameranın da 20 MP olması için çaba gösteriyor. Telefonun satışa sunulma politikası hakkında kesin bir bilgi ortaya koyulmamasına karşılık Türkiye'den de talepler olacağı konusunda emin konuşuluyor. Tanıtım günü bu durum hakkında da bilgi verilmesi umuluyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.