tarafından - Eylül 17, 2019
38 görüntüleme

Pek yakında piyasaya çıkacak OnePlus 7T grubundaki modelleri de 90 Hz ekran kalitesi ile üreten OnePlus, bunun akabinde model ayırt etmeksizin yüksek yenileme hızı kullanıyor olacak. Merkezi Hong Kong olan akıllı telefon üreticisi OnePlus, piyasaya adım attığı 2013 senesinden bu yana kendisini geliştirmeyi ve ilerletmeyi hız kesmeden sürdürüyor. Bilhassa piyasaya sürmüş olduğu akıllı cihazlara uzun bir zaman zarfında verdiği yazılım desteği sayesinde şöhret kazanan OnePlus, sevdiklerini son derece sevindirecek bir duyuru ile daha karşımıza çıkıyor. OnePlus 7 Pro, pek çok Android kullanıcısı tarafından yoğun bir şekilde sevilmişti. Bu sevilmenin başlıca sebeplerinden bir tanesi de cihazın süregelen 90 Hz yenileme hızına sahip olan ekranıydı. Fazladan yumuşak görüntü tarama özelliği, pek çok sayıdaki Android kullanıcısını OnePlus 7 Pro tarafına çekmeyi başarmanın yanı sıra firma, bunun ayırtına vararak 90 Hz yenileme süratine sahip olan ekranları bundan sonra gelecek olan tüm OnePlus cihazları üzerinde kullanacağını onaylıyor.

OnePlus 7T Pro ve 7T de 90 Hz Ekran Özelliği İle Bizlerle Buluşuyor

OnePlus firması; OnePlus 7 Pro’da çok fazla sevilmiş olan bu özelliği, bir nebze daha üst seviyedeki modelleri OnePlus 7T ve 7T Pro’da da kullanmayı amaçlıyor. 90 Hz yenileme süratine sahip durumda bir ekran görüntüsü ile donatılacak olan 7T cihaz grubunun bu senenin ekim ayında yani önümüzdeki ay piyasaya dâhil edilmesi bekleniyor. İki telefon içerisinde de Fluid AMOLED ekran kullanılıyor olacak fakat ekranların çözünürlük nitelikleri bir miktar değişiklik arz ediyor olacak. OnePlus 7T Pro, 6,65 inç 3100x1440 çözünürlükte bir ekrana sahip olurken; OnePlus 7T, 6,55 inç 2400x1080 çözünürlük kalitesinde bir ekran ile hizmete sunuluyor.

OnePlus 7T ve 7T Pro Modellerinin Gücü

Bu iki modelin gücünü, Snapdragon 855+ işlemcisinden alması hedefleniyor. OnePlus 7T 3.800 bataryaya sahip olacakken 7T Pro’nun batarya hızının 4.085 olması planlanıyor. Bununla beraber iki modelin de süratli şarjı destekleyecek olması öne sürülüyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.