tarafından - Eylül 24, 2019
128 görüntüleme

Kullanıcılara tarafından olumsuz yorumlar alan Apple üretimi İphone 11 Pro isimli telefonu bir rekoru kırdı. Ekran puanlaması ile ünlü olan DisplayMate İphone 11 Pro isimli ürünü incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonrası ürün DisplayMate’in en yüksek puanı olan A+ puanını aldı. Bu sayede Apple markasının ürünlerindeki ekran başarısı bir kez daha kanıtlanmış oldu.

En İyi Ekran İphone 11 Pro

DissplayMate uygulamasından yüksek bir puanla ayrılan İphone 11 Pro ayrıca bir ödüle de layık görüldü. Cihaz Super Retina XDR isimli ekranı sayesinde en iyi ekrana sahip olan akıllı telefon ödülünü almaya hak kazandı.

Cihazın Ekran Özellikleri Dikkat Çekici

En iyi ekrana sahip akıllı telefon ödülünü kazanan İphone 11 Pro isimli telefonun sahip olduğu ekran özellikleri de dikkat çekiyor. Telefon akıllı telefonların sahip olabileceği tam ekran alanında en yüksek parlaklığa sahip bulunuyor. Ayrıca cihaz ekranı sonsuz kontrast oranının bulunduruyor. 2,7 K ekran çözünürlüğüne sahip olarak en yüksek çözünürlük özelliğini bünyesinde barındırıyor.

İphone XS Aynı Ödülü Almıştı

En iyi ekrana sahip akıllı telefon ödülünü daha önce İphone XS isimli telefonda almıştı. Ancak İphone 11 Pro modelli telefon ondan daha yüksek ekran parlaklığına sahip olarak onun önüne geçmiş bulunuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.