tarafından - Ağustos 22, 2019
522 görüntüleme

LG, elektronik sektöründe hem ekran hem de akıllı telefon üreticisi olarak boy gösteriyor. Orta segment sınıfa hitap eden LG akıllı telefonları ise yenilenerek kullanıcılara sunuldu. Özellikle orta segmenti değiştiren yapısıyla LG, LG50S ve LG40S serilerini kullanıcılarına tanıtmaya başladı. Akıllı telefonlar için bir fiyat belirlemesi yapmayan LG, sadece şuan özellik olarak telefonları tanıtıyor.

Orta segment içerisinde yer alan K serisi, K50S ve K40S olarak yeni üyelerini tanıttı. Her segmentte liderliğini göstermek isteyen LG, şimdi de orta segmente uygun telefonlarının tanıtımını yapıyor.

Özellik olarak da telefonlara farklı özellikleri taşımaya çalışan LG, 19,5 en /boy oranları ile telefonların ilk tanıtımını yaptı. Google Asistan Buton özelliği ise telefonlarında yeni bir özellik olarak tanıtıldı. Bu telefon serisi 8 çekirdek işlemci ve 2 GHz değerinde işlemci ile orta segmentin en iyi telefonu olmaya hazırlanıyorlar.

K Serisinin En Belirgin Teknik Özellikleri

LG, üretimindeki yeni K serisinin en belirgin özelliği 6,1 ve 6,5 inç ekran boyutudur. FullVision ekran ile kullanıcı karşısına çıkan LG, 2 GHz sekiz çekirdekli işlemci ile işlemcisine de yeni bir özellik kazandırmaya çalışıyor. Hem K50S hem de K40S serilerinin tamamında olan çift sim özelliği, telefonları daha çok kapasite alır şekilde sunulmasına da yardımcı oluyor. Ayrıca Android 9.0 (Pie) özelliği ile android serisine hızlı bir giriş yapıyor. Kamera özellikleriyle de dikkatleri üzerine çeken K serisi, 13 MP arka kamera ve 13 MP ön kamera ile kullanıcılara daha renkli bir dünya sunmayı amaçlıyor.

K serisindeki en önemli yenilik ve özelliklerden birisi de güvenliktir. Özellikle K serisine özgü olarak üretilen özelliklerden birisi, parmak izi okuyucusudur. Bu okuyucu sayesinde telefonlar daha çok kişiselleştiriliyor. 2 GB / 3 GB RAM ile beraber 2 GB dâhili depolama sunan telefonlar için MicroSD desteği de sağlanıyor. 3.500mAh ile 4.00mAh batarya özelliği telefonların daha uzun süre kullanılmasına da olanak tanıyor. Bu özelliklerin bazısı seriler arasında değişiklik gösterebiliyor. K50S ve K40S telefonlar aynı seriden olsa da bazı özellikler K50S serisinde daha üst segmentten oluşuyor.

Yayınlanan: Teknoloji
Bunu beğenen ilk kişi ol.